46

Анонимен

преди 4 месеца

Бебетата се захранват единствено с телешко месо, за да са здрави. Браво на Австралия, истината казват. Е на зелените не им харесва, но това е реалността, който не иска червено месо, има алтернатива - инсекти с ХИТИН. Без животновъдство и продуктите му, човек не може..:))

45

rambaldievskievich

преди 4 месеца

К'ъв е тоя "д-р" Уенгпенг Ю, бе, и какво се мъдри в Австралия, бе?! Какво австралийско има в него, бе!? Аман от тия (не тея) жълтурковци, пръкнали се по целия свят, и разнасящи Ковид, бе! 'баси!...

44

Анонимен

преди 4 месеца

Учените откриха че където се яде повече живеят по-дълго.

43

Анонимен

преди 4 месеца

"смайващо заключение - месото не е причина за преждевременната смърт"... Направо е смайващо, че това заключение е смайващо за някои. Измислят митове, след което се смайват, че не се верни.

42

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Бря няаа ли нящу на кокал раслу се едно не си ручал

41

Факт

преди 4 месеца

Учените отдавна са стигнали до извода, че местото съдържа в най-пълен и подходящ вид всичко необходимо като храна за човека. Без месо човек никога не се храни пълноценно

40

Анонимен

преди 4 месеца

В публикацията в медицинския журнал, още в началото припомнят какво е ял човека преди хиляди години. Ял е основно месо и епизодично сезонни плодове и зеленчуци. Това е времето преди човека да започне да обработва земята.

39

Месо

преди 4 месеца

В новината липсва препоръка колко месо да ядем на ден. Може би 100 грама месо на ден или 300 грама или повече в зависимост от човека.

38

Храна 2

преди 4 месеца

Учените не са стигнали до положително знание и това се вижда от техните заключения. Да разбиваш храната на състава й и да кажеш например: 80% вода, 15% протеин, 2 % мазнини, 1 % желязо, 0.5 % калций и т.н. т.е. да ядеш месо еди колко си зеленчуци, плодове и т.н., това е неграмотност. Храната е нещо повече от това, което се вижда като състав. Ако някой не е съгласен го предизвиквам - да си вземе от някой химически комбинат всички минерали и витамини + другите съставки и да ги пие с вода.

37

Храна 1

преди 4 месеца

Да не обидя някой, но по коментарите се вижда невежеството на хората. За предпочитане е да НЕ се яде месо, но ако човек си прави изследвания и наблюдава здравето си. Днешното месо, което се яде е микс от токсини, то наяжда, но кръвта ви се пълни с отрови, които се разнасят из органите. После хората боледуват и се чудят защо - защото се храните нездравословно, това е. По отношение на витамини и минерали като състав на храната, "учените" не са стигнали още до някакво положително знание

36

Боко Т.

преди 4 месеца

Нес суджук утре пак суджук :)))

35

Анонимен

преди 4 месеца

До До 37 Ами не казваме ли едно и също?!?

34

До 37

преди 4 месеца

През комунизма нямаше Коледа, да ти припомня.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Българинът е научен от комунистическо да буха свинско по Коледа... ам не знае, че Коледа е празник през който се пости..

32

Бай Илийчо

преди 4 месеца

От кадя са навъдия таквиз пипонари бря да ни учат,па и да ни забраняват биля да не идем мясо.? Пусто дръво неокастрено ?

31

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Който си сака да плющи треволяк. Язе обичам да ем мясо.

30

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Който си сака да плющи треволяк. Взе обичам да ем мясо.

29

митачетУ

преди 4 месеца

До Едно време на селоПознато и моята прабаба стигна до 90 г.Живееше в центъра на Видин на 50 метра от жп гарата , през ден два готвеше боб на газово котлонче в кухнята, тук таме нещо друго. Беше спокойна и реално гледаща на живота въпреки трудностите.

28

Мойта

преди 4 месеца

Пьк грешеше редовно и живя до 100

27

Много

преди 4 месеца

Пакистанци много индийци