126

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Със собствените си ръце и с американски долари и оръжия. А доларите взеха да намаляват. Ами ако Тръмп стане президент на САЩ. Тогава накъде?

125

Смях

преди 4 месеца

По-голям виц не бях чела !!!

124

Анонимен

преди 4 месеца

Мрръсен юдей убиец. Защо уби невинни деца в Белгород на връх Нова година и Коледа.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха, е верно ли само три дрона са попаднали в целта? Досега гледах клипчета, заснети от жители на Киев, където ясно се виждат прелитащите ракети. Хахаха, като лъжете, поне давайте малко по-скромно!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя е яка проказа!!

121

Анонимен

преди 4 месеца

Жертвите в Белгород са повече от двайсе. Десетки убити невинни хора и деца убити когато да разглеждали коледна елха.. Украинците ги убиха с касетъчни бомби подарени от САЩ и Великобритания.

120

Бай Дрън

преди 4 месеца

Тоя ако продължава така, скоро ще го гръмнат, въпреки последващите вопли на колективния запад.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Твоите ръце са опръскани с кръв човеко ти си един убиец и то на деца на Коледа уби невинни деца в Белгород където убиеца си ти еврей юдей убиец си ти !

118

Стефан

преди 4 месеца

"Вот такая загадочная у нас хохлаская душа"Цитат от филма Слуга на народа от 2015г. Клоунът играе президент. Аз бях против наглите хохли дошли в БГ да се скатават, но пред перспективата от 6000 *** за начало са за предпочитане.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Ръцете са ти опръскани с кръв а ти си убиец и терорист. Какъв да си. ...

116

българин

преди 4 месеца

На този свирката ще е скоро.По БТВ ,една украинска българка го каза:"С какво да правим контранастъпление?С пръчки!Няма вече хора,няма оръжие.Чувстваме се изоставени от Запада." А,добро утро,усетихте се.Но ви насъскаха срещу братята си руснаци.Сега,когато започнаха големите руски шамари,запада изчезна."Само глупостта е безкрайна".Но украинците ще го разберат по трудния начин.Само преговори с Русия и истински мир.Няма по-ценно от мирът.А палячото ще си понесе заслуженото.

115

мак

преди 4 месеца

Щом ще произвеждат свое оръжие, няма да имат нужда от помощта от спонсора ес.

114

Анонимен

преди 4 месеца

А пък лошия Путин при масиран ракетен обстрел в Херсон, убил 1 човек

113

Серсема

преди 4 месеца

2500,а не 25000

112

Серсема

преди 4 месеца

Братя европейци не бъдете циции!Какво са 50 милиарда на година за заплати и пенсии в Украйна за вас?Едва малко над сто евро при 450 милиона население на ЕС.За 20 милиона украинци там това са само 25 000 евро на човек годишно,ако не купуват оръжия с тях.Разтворете широко сърцата си и още по-широко кесиите си Братя европейци.Не бъдете циции!

111

Юлиян до 118

преди 4 месеца

Престанете да повтаряте небивалиците на Зеленски.Руснаците отвличали насила деца.Точно обратното."Загрижените" украинци защо са ги оставили в зоната на бойните действия,а не са ги евакуирали.Сигурно си забравил,че вместо да ги евакуират,украинските нацисти ги използваха като жив щит,зад който се криеха,а "лошите" руснаци рискувайки живота си ги евакуираха на безопасно място далеч от фронтовата линия.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Татарите в Крим бяха за Киев,но те са от спасилите се след кланетата на великите им орди от руснаците

109

Анонимен

преди 4 месеца

До Президент Зеленскии Ама само толкова ли? Напъни се, имаш да изплащаш премийка от Козяк.

108

Анонимен

преди 4 месеца

И к'во стана с Абрамсите? Ако ти произведеш 1 милион дрона(явно FPV), руснаците вече имат 3 милиона, Смъркач. Един кафяв елф преди няколко месеца проплака, че руснаците правели по 60 000 дрона месечно, смятай ги колко правят сега месечно и умножи по 12. Над милион, нали? Клоун.

107

Юлиян до 114

преди 4 месеца

Не руски,а точно такива мекотели послушници като теб,винаги наведени, готови и обърнати с "правилната" страна към "агите".