201

Колю зетя

преди 4 месеца

Какво се случва ако ни вземат наистина в Шенген.Първо хилядите турски тирове ще минават само една а не 3 граници до Германия,а контейнерите с китайска стока директно от Пирея ще заминават в ЕС без последващ митнически контрол.Още повече присатнището в Пирея от 10г.е китайско и днес работи с 30% от капацитета си.Китай го купи и модернизира именно защото чакаше нас и Румъния в Шенген.Обаче другарите от Брюксел и особенно шефовете им от Вашингтон нещо се дърпат.Тъй че братя Шенген през крив макарон

200

отвратен

преди 4 месеца

ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ.Оскубаха народа и държавата и станаха милионрри и милиардери.Народен съд конфискация-затвор.Имаче няма да има България.

199

А Вие

преди 4 месеца

Ако управлявате, ще се изпотрепят да ни канят. Абсолютно всички сте едно и също-избори, бюлетини, власт, плячкосване и грабеж.

198

Колю зетя

преди 4 месеца

България начело с Кирчо и Кокорчо направиха сложна комбинация с т.н. такса за руската газ ,която изведнъж отмениха и виж ли направиха густо на Унгария и Австрия и те в замяна ни пускат в Шенген. Да ама не! Българите винаги си мислим че че сме по хитри и тарикати обаче никой не ни се вързва.По скоро ни се посмяха.Не ни пускат по прости икономически причини.Ако сме вътре китайските и турски стоки ще стигат по бързо до пазара а това вервайте ми не се харесва на някои. Там е кучето заровено!

197

късно е како

преди 4 месеца

Вече е ясно - Преди Путин плащаше на Яне - провали се, После Бареков - прровали се, После ВМРО, АТАКА, НФСБ, ..... провал след провал. Но копаят демокрацията ни с руски рубли. Днес плащат на възраждане. Те явно се провалиха - защото БСП участва във властта. Т.е. скоро коцето че изчезне от погледите. БСП обаче .... БСП за да небере скорост Нинова трябва да изчезне. Какво направи тя - или ще си заслужи парите и ще е крайно в ляво като сега - или ще даде парите на Коцето. И ето - крайно нагло каза

196

Пепи

преди 4 месеца

И на Изток и на Запад всички едно искат, да ни токоват. И като всяка умно коовра ние трябва да изберем най-добрата оферта. Толкова е просто.

195

Анонимен

преди 4 месеца

В годините , когато комунистите фалирваха.държавата,.бяха заедно с.Гер,б. Няма как да се измъкне по-необразованата част.на БКП ,.Гроб!! Те заедно и по отделно фалираха държавата!

194

Анонимен

преди 4 месеца

Ми така ,за 7 месеца ПП да даде поданство над 3000 украинеца ,е това е предателство

193

Анонимен

преди 4 месеца

БСП и Гроб са два клана на едно и.също нещо - БКП!! Борба за власт на Нинова и Борисов!

192

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистите, които искаха да сме 16-та република, т.е. да се откажем от националността си, да ми говорят за предателство е изключителен цинизъм, което е и типично за всички с руско самосъзнание!

191

Българин

преди 4 месеца

Време е българите да се събудят! Време е да се върнем към корените си, -те са на Изток, не в разлагащия се Запад! Време е за излизане от НАТО и ЕС - България добро НЯМА да види в тези съюзи!

190

Анонимен

преди 4 месеца

193 БКП внесе палестинци, да ги храним и изучим в СУ и други висши заведения. Внесе виетнамци, на които дадохме работа и безплатни общежития. Внесе руснаци, които заживява охолно на наш гръб, в заграбени български имоти. Беше ли, съгласен с това?

189

Анонимен

преди 4 месеца

Не ни пускат в Шенген защото сме тъпкани с руски шпиони и поддръжници на Путин, каквато е и Нинова.

188

Тавариш Тролски

преди 4 месеца

Другарго Нинова, разрешете да доложа. Кораба Черакски успешно унищожи поне една ракета сторм шадоу. От ракетат повече нищо не става, разбита е на парченца. Ура!

187

Боби

преди 4 месеца

Този Шенген е в полза на бежанците, които идват в България пак да се върнат обратно като са отишли в друга държава в Шенген. Големи напълни за този Шенген, а то не си струва хич. Напълат та напъват да сме влезели в Шенген. После ще плачат точно тези дето натискат да влезе България в Шенген, защото ще трябва да издържат бежанци, но българиският политик не мисли. Същото беше и с влизането на България в ЕС.

186

Никос

преди 4 месеца

Много точно е казаното от Нинова.Няма нито един държавник в управлението.Мижитурки като Киро, Денков, Борисов и Пеевски продали душите си на Американските интереси.Нещастен народ с продажни управляващи.

185

Мен

преди 4 месеца

Права е Нинова за предателите. Ама тя кога ще се оттегли вече да вземе да каже.

184

Някой

преди 4 месеца

Нинова,че твоята партия още ли не са я изхвърлил от ПЕС? Отдавна там тебе ,Радев, Копейкин,...никой не ви взема насериозно! А и вашето поведение, е да се надпреварвате кой да направи повече впечатление на Мутрафанова, отколкото да ви пука за държавата! Прозрачни сте!

183

Анонимен

преди 4 месеца

За съжаление Нинова е права.

182

ЕЛИ

преди 4 месеца

НЯКАЯ СИ БОГАТА ДЪРЖАВА ИСКА ДА УНИЩОЖИ ЕВРО СЪЮЗА,ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ДАДЕ ПО 10 000 ДОЛАРА ДЖОБНИ НА ЕДИН МИЛИОН МИГРАНТИ ,ТОВА СА ДВАДЕСЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА,НИЩО НЕ Е ЗА ТЯХ НО С ЕВРО СЪЮЗА Е СВЪРШЕНО,МЕРКЕЛ ИЗВИКА ЧАКАМЕ ЕДИН МИЛИОН МИГРАНТИ,ТЪЛПИТЕ ТРЪГНАХА И АНГЛИЯ НАПУСНА ЕВРО СЪЮЗА,ТОВА СЪЩО БЕШЕ ПЛАНУВАНО ОТ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА НЯМА ЕВРО СЪЮЗ