26

гост

преди 4 месеца

кое не е ясно - трябват нови съоражения, а не тези антики!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност кой кмет и от коя партия продава или дарява Витоша на честен частник?

24

Крум

преди 4 месеца

Законът за Лустрацията: Служители на всички отдели на Държавна Сигурност и тяните агенти (доносници) от всякакъв вид, не могат да се кандидатират за народни представители, кметове на общини и общински съветници.Същите не могат да бъдат назначавани на каквито и да било длъжности в държавнияапарат и общините.Това се отнася и за децата и внуците им.

23

Частен Собственик

преди 4 месеца

Лифтът е частен! Аз решавам дали да работи или да не работи!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя *** знае ле защо цапа въздуха докато диша.

21

Хейт

преди 4 месеца

Първо ни лъжеха, как лифтът бил много стар и оригиналната австрийска фирма нямала части за него. Накрая един журналист си беше направил труда да се свърже с австрийците и се беше оказало, че имат части и осигуряват поддръжка на всички лифтове някога правени от тях. Ама никой никога не им го е поръчал да го направят.

20

Вила КГБ

преди 4 месеца

Васко Ушото, е постоянно изненадан. Това е - горката София има един " изненадан кмент", който си е от необходимите креатури , но всъщност вредни за обществото!

19

Ветровала

преди 4 месеца

Крайно време е автобусите вместо до Копитото да ходят до Ветровала и Офелиите.

18

Поручик Ржевски

преди 4 месеца

Васко съчката не знам дали е наясно, че навсякъде в софия има клони пред блоковете. *** откъде ще знае, той е дигитален бот и живее у фейса.

17

А БЕ КМЕТЕ

преди 4 месеца

Ти в кой свят живееш, знаеш ли въобще на чия планета си?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Баце спря и Симеоновския лифт. Кмета може да не е негов но лифта си е негов. И няма да работи

15

Анонимен

преди 4 месеца

А Васко тока !!! Сега е много модерна темата - Къде са парите на американските пенсионери ? Ами как къде ? Във Васко тока са . Американската държава задължава пенсионерите да си дадат парите за пенсии на пенсионите фондове а те играят хазарт с парите на фондовата борса . Купуват стартъпи като тоя на Васко а после - Коту стане . Това става защото САЩ хем ги задължава хем после отговорност не търси . Ето така Васко тока стана милонер а американските пенсионери останаха без пенсии :))) Демокрация .

14

Анонимен

преди 4 месеца

София, столицата ни е от почти 3 месеца на автопилот. Новите поставени да я управляват защото те наистина бяха поставени, а не избрани, по цял ден се занимават кой да оглави СОС.

13

До баба мара

преди 4 месеца

На Цеко Минев е собственост. А той няма интерес лифтът да работи, щото трябва всички да ходят в Банско, че да се изплащат инвестициите.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Витоша можеше да е курорт нъмбър уан в Европа, идваш с евтин полет за 100 еврака, караш ски и дим да те няма.

11

Абе

преди 4 месеца

Я питай коалиционния си партньор от ДБ кой спира нормалната работа на Витоша! Питай тома Белев що остави софиянци 10 години без развита Витоша!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ами така ще е Василе, като по цял ден висиш в гриндера...

9

Анонимен

преди 4 месеца

Фейсбук кмета на София! Васко, ако оставиш интернета и соцялните медии и излезеш навън, ще разбереш и още много неща за града на който си кмет. Остави го тоя GrindrChat поне за ден и се разходи из София.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя много се изненадва. Мис Бони да го утеши

7

Анонимен

преди 4 месеца

Терзийка, айде стига си ни баламосвал, Google знае кой е собствяеникът, Столична община не знае, ахахахах! Пуснете една търсачка с мис Бони в гугъл и ще ви излезе.