141

Христо Христов

преди 4 месеца

Холандците си заслужават да бъдат унищожени от руснаците. От десетилетия работят да има война с Русия.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Вярно ли е че в 40те Голяндия, предоставя най многобройните войскови части на Хитлеренски Ахдолфиенко

139

Анонимен

преди 4 месеца

Тука някакви сплескани х й........в.е казват че Русия трябва да бъде унищожена.Да хващат автомата и на Донбас да докажат на практика тезата си.

138

Другарят Путин

преди 4 месеца

Голандия будет Задрейнская Губерния!

137

Анди

преди 4 месеца

Празната земя има нужда от газ. Една добра възможност е да станат част от Руската федерация.

136

Вон Клаузевиц

преди 4 месеца

Тези тревомани и армия ли имат?

135

Хемус

преди 4 месеца

Абе ако сте били в Холандия и сте видели местните зомбита,ще ви стане ясно,зашо руснаците ще ги превземат за два часа!Ама преди руснаците,повече трябва да се притесняват от мароканците и суринамските наркобанди!И холандците са нация,която не харесва българите!Не ни смятат за хора и не не заради братчедите,просто не сме им симпатични

134

Анонимен

преди 4 месеца

Холанците да се готвят за нахлуването в Шенген.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Казват на германците да се готвят за война с Русия. Хуйландия пак ще играе жертва.

132

Рънърса 2024

преди 4 месеца

Русия се очертава като държава-шампион, която громи безкомпромисно западно-европейската и американска измeт. За нас остава гордостта, че сме от едно езиково семейство.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Бедните Руснаци само мъсна война може да воюват. Пуснете им една атомна бомбичка и да се приключва.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е наци-фашистка държава с хора заляти с пропаганда. Русия не трябя да я има.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Русия трябва да бъде унищожена. Всеки като нея и я подкрепя също така. Само тогава света ще бъде спокоен и без заплаха. Русия винаги започва всички световни войни само тяхните императори да са на власт. Само за ваша инаформация в Русия хората живеят средно 65 години, а в Нидерландия 85 години. Това е информация за този,които казва че Нидерландия била превзета за два дни или часа. В твоята Русия хорта си умират рано,а мобе да живеят още поне по 20 години.

128

Бахура

преди 4 месеца

Холандия беше превзета за часове преди години. Само казвам.

127

R.A.T.M

преди 4 месеца

Първо Русия влезе в Украйна с армия, която не може да завземе цяла Украйна. Натовци сега редактират учебниците си по военно дело, защото сегашната им доктрина се видя колко струва срещу враг като Русия, това не са талибани по джапанки. Второ Русия може и да нямат аналитични центрове като западняците, но досега добре се справят и запада вместо да отслаби Русия постигна обратното. Трето на руснаците дори Лвов не им е интересен камо ли други страни особено пък натовски.

126

Анонимен

преди 4 месеца

"Има само един език, който Русия разбира, и това е езикът на силната армия", казва Вийнен"Такаааа, значи някой не е внимавал във военното училище или не иска да спомни за Наполеон или за *итлер...На *** военни само военни схеми са им в празните глави, вместо да осъзнаят, че с преговори е евтино и безболезнено, или поне с по-малко жертви. Хора сме все пак, не се раждаме за да умираме във война!

125

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не знам случй в който "европейците" и въобще "западняците" да са решили някакъв конфликт чрез дипломация, но както кажеш брадчеде Писториус...

124

Анонимен

преди 4 месеца

Туй на снимката нодерландската войска ли е ?

123

Човешкия фактор

преди 4 месеца

Холандия и Белгия двете са общо колкото полвин България по площ ,а имат общо брутен вътрешен продукт по-голям от Русия която е една седма от цялата суша на планетата...

122

Антрополог

преди 4 месеца

Русия е с 5000 ядрени глави , ако ги нямаше Китай отдавна да е притопил руснаците .Пълна победа от вън сещу Русия няма как да стане , а от вътре при пълен контрол над населението и без никаква опозиция също няма как да стане.Мир и автономии за Крим и новите республики и сини каски по границите изглежда логично.