96

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 78, Русия не ви е виновна и се появихме в списъка на враговете и, заради непрекъснатото прокарване на вражески действия против нея от прислужниците на посолството, които ни управляват и реставрацията на нацизма, която набутват в България, по рецептите от Украйна.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Редовен кабинет? Не, това е измама - сдушени мошеници и икономически престъпници в услуга на външни сили. Всички опетнени - едните намагнитени и потънали в далавери, други се излагат и станали за смях по разни парапети и т.н. ... Изпраха се, промениха закони и смениха главния прокурор, за да си създадат максимален комфорт в свой интерес. Това не е редовен кабинет, а далавера и подиграфка с избирателите. А ротационното премиерство е непознато в света.

94

Анонимен

преди 3 месеца

ПАМЕТниците не се пипат, поне ако искате после децата да помнят историята, която вече в учебниците не е същата !!! А народ който не помни историята си я повтаря!

93

баба мара

преди 3 месеца

наи лошото е че влязохме в неприятелския списък аз не подкрепям конфликта вукраина искам преговори и мир не може да се избиват млади хора заради печалбите на впк на запада

92

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че краварските измамни машини сложиха тия престъпници на власт иначе никога нямаше да дойдат власт и посолството да определя и да казва какво да се пише по медиите

91

Анонимен

преди 4 месеца

До сссМхм, ти що не си ходиш в УС да им чистиш кенефите там. И преди да кажеш нещо, не съм фен на русия, на България съм, но с тия бандити дето ни управляват не знам още колко ще ни има като държава.

90

ссс

преди 4 месеца

Изборите и нагласата на народа не са с въшлясалата русия... който я харесва и я иска да си хваща партакешите и към масква

89

Срам и позор

преди 4 месеца

Започвайте демонтажа на пияния Бургаски Альоша загинал от пиене на плячкосан метилов спирт

88

ЧНГ Пловдив

преди 4 месеца

Чисти Набързо гАлоша в Пловдив!

87

дъждовна вода

преди 4 месеца

Разривът на отношенията с Русия не е трагедия, но скъпо ще си платим.

86

Не

преди 4 месеца

Пипай офертите

85

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Сглобарите ни имат нова цел " реставрация" на паметника Шипка

84

Споко, БЕ...

преди 4 месеца

Сега като влязат арабите в руската армия, ше обърнат резбата и....ПАК ЩЕ ИМА "БРАТСКИ СНОШЕНИЯ"...!!!

83

АХ, КАКВА ТРАГЕДИЯ..

преди 4 месеца

БИЛ РАЗРИВА НА ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ---ЩОТО ТОВА БИЛО... " КРАЙ НА СНОШЕНИЯТА"...ХАХАХА....

82

хурков

преди 4 месеца

До КРАЯТ НА ***. Ти не си ли от умнокрасивите РОЗОВИ ?

81

Редовен кабинет кай!

преди 4 месеца

Толкова е редовен и особено легитимен, че измислиха нова дума за него и промениха конституцията, за да пасне на определението за "редовен".

80

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Дерипаска,Милер,Розенберг, Чорни,Авен,Абрамович,Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

79

Berbatkov

преди 4 месеца

Анонимен точно заради такива като теб анални бандити ни обявиха за вражеска страна. Ти дори нямаш 25 години според мен малко г*йче раздрънкано отзад.Робска Нация това е истината за БЪЛГАРИЯ *** народ и Продажен!!!! Както трияът историята така ще истрият и страната жалко за децата.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Кви отношения кви пет лева. Русия ни обяви за вражеска държава преди 2 години, отношенията са в миналото и ми е чудно защо все още не е изгонена козата Митрофанова! Те ми говорят за отношения, че и разрив!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Ми какво да ви кажа! След като най важното събитие е акцията по събиране на старо желязо, горко ни! Няма ка да вкараме гол с този отбор!