17

Ангелина

преди 4 месеца

Конституционния съд има нужда от много хора с носители на морални и професионални качества ,от типа на Янаки Стоилов .

16

баба мара

преди 4 месеца

с цър-ву-ли не се излиза на глава с 35 процента изб активност направихафатални грешки набутаха ни в списък на неприятелски държави индивиди сдвоино гражданство могат да бъдат депутати министри и агенти на чуждидържави и др

15

Анонимен

преди 4 месеца

Танас от Разград,Деса от Дулово,това се "родолюбците",които гледат вече към КС.Това са демагозите,които използват партиите си за лична изгода,вместо за благото на хората,пред които обещаваха за добруването им. Сайтовете у нас,са като клапани за отпушването на ненавистта към субектите окрадили държавата ни.Кучетата си лаят,банк. сметки се пълнят и керванат си върви.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Защо тази некадърница с киселата си уста мисли, че е овластена да критикува и коментира решенията на КС???? От коя дупка изпълзя това недоразумение, и до кога ще ни го натрапвате????

13

весела оферта

преди 4 месеца

Мисля, че най-подходящ е професор Тагарев. Да направи едно тълкувателно решение, че нашата конституция е наредба или подлистник, приложение номер едно към украинската, за да не стават недоразумения. Така де западът шикалкави и не им помага, редно е ние да сме флагман в това отношение. Да си дарим целия държавен бюджет за години напред. Само така ще ни приемат в Шенген комплектно и визите ще паднат за Марианските острови, отвъдморски протекторат на бай Брадър.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Лошо ги отряза!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Непременно депутати ли трябва да се излъчат за контитуционни съдии. Нима няма други хора, които са професионалисти, морални и далече по- достойни!21767

10

Анонимен

преди 4 месеца

употребена да им хвали конституционната реформа, сама натискаща се да си продаде мисълта... резултата е горчив само за нея, ама късно започва да го разбира. А честити конституционни съдии без ден юридически стаж. Деса отвсякъде е доказала че не отказва никакъв пост.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Жената прави компания за няма и 3 хиляди лева на месец, направо без пари слушайте я внимателно :)

8

Анонимен

преди 4 месеца

Тая гуда не беше ли крала от труда на други?

7

Анонимен

преди 4 месеца

Киселова, ти чак сега ли се събуди? Нали довчера им ръкопляскаше на великите шашми на ПП-ДБ и ни обясняваше колко компетентни ни са? Като и ти участва в обръщането на каруцата с лакейските си интервюта по пеевските телевизии, що сега не ти отърва? Продажница си ти.

6

Каква лъжица,бе

преди 4 месеца

Киселова?КС е направо черпак,но ние имаме умно-красивитет,който може да лапне не само черпак,но и бака наведнъж.Титани на правото,начело с Лена-парапетката,Миро баджанака,Христо дългоноси,малкия генерал,командвал дивизии и армии(абе не е,но така го величаят джурнаглистите)и куп други "прависти"

5

Анонимен

преди 4 месеца

Десислава Атанасова и Христо Иванов, заедно, в нерушим съюз, като бъдещи членове на КС, обединени, носещи великите идеи на европейските ценности и на евроатлантическите системи за колективна сигурност, просветлени, осъзнати и обединени, ще поведат българското правосъдие към славни върхове!

4

Има нещо гнило

преди 4 месеца

след като тази тъмна балканска личност непрекъснато я лансират да дава оценки и така е във всяко гърне мерудия.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Малко умна и малко неумна жена. Някъде по средата

2

Бизнесмен с Ауди

преди 4 месеца

Не мога да ги разбера що все се карат и се съдят един друг? Да пратят адвокатите си да се оправят сами, а те да вземат корпоративния джет и да отидат на Малдивите за един уикенд. Да вземат няколко секретарки, да пратят пилота да докара кашон вино от Аржентина, да вземат един цял хотел да не им се пречкат туристи и това е. Проблемите сами ще се оправят.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Що пък трябва да "са на 21 години и да не изтърпяват лишаване от свобода"? Според мен е достатъчно да са български граждани.