159

Анонимен

преди 4 месеца

още помпаме инфлацията а?

158

България

преди 4 месеца

Абе ***, ако нямаш връзки и контакти на подходящите места няма да си намериш работа и със две висши образования.

157

Анонимен

преди 4 месеца

Образовайте се и работете,понякога и на повече от едно място,ако желаете да сте добре !Повечето мрънкат,че заплатите са ниски,цените високи и т.н,обаче ги мързи сутрин очите да си измият!

156

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 159, не, дразна инсели :) като теб :) Всъщност си живея живота, но както писах по-долу трябва да познавам и вас, хората от по-низшата класа.

155

Анонимен

преди 4 месеца

Работо-дател :Разликата ще си я покрият РАБОТЕЩИТЕ , също и съкращенията . Така че , пак ''греда'' за работника .Защо баламосвате народа ?

154

Анонимен

преди 4 месеца

А съкратените , колко ще бъдат , г-жо У-ракул?

153

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 145 Като печелиш, си живей живота. Какво се натрапваш по форумите с твоите пари, измерени в К? Комплекси ли избиваш, що ли? Аз, аз, аз, аз...

152

гост

преди 4 месеца

ПЪЛНА ЛЪЖА . САМООСИУРЯВАЩИТЕ С НОВАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЩЕ ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ КАТО ОСИГУРОВКИ И СЪОТВЕТНО ПО МАЛКИ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ СИ И ПЕЧАЛБАТА СИ . А ТОВА Е ПОЛОВИН МИЛИОН ХОРА РАБОТЕЩИ В МАГАЗИНИ , УСЛУИ ВСЯКАКВИ . ЕФЕКТА ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ КАТО ДОЙДЕ ШЕСТМЕСЕЧИЕТО И ЩЕ ВИДЯТ ЗАТВОРЕНИТЕ ОБЕКТИ . УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ОДИНА . ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО . ОБРАЗОВНИЕТО , ДОБРЕ , НО БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НЕ Е ОТ УЧИТЕЛИ И АДМИНИСТРАЦИИ . ТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ .......

151

До 156

преди 4 месеца

То хубу,*** *** няма да те позбере

150

Анонимен

преди 4 месеца

на над 500 000 работещи скача дохода, а инфлацията ще скочи за всички. Минимална работна се вдига само при рязко повишение на БВП и генериране на продукт с добавена стойност, а не с 2 пъти по 15 милиарда кредит... Вижте че цените по хотелите и ресторантите за НГ станаха като в Дубай...

149

123

преди 4 месеца

Правителството не прави нищо смислено - пак вдигане на прагове и данъци. Вместо да изсветлят икономиката. Всеки знае как се крият пари във всичко свързано със строителството.

148

Максималист

преди 4 месеца

Те па едни работещи..

147

Анонимен

преди 4 месеца

Да, беееее! Нали три чЕтвърти от тия на уж минимална заплата след това "увеличение" ще ги из-по-на-съкратят поради инфлация и липса на печалби. И ще вИснат по опашките за обезщетения и помощи на гърба на данъкоплатеца...Никой няма да спечели от умните ви глави, освен вие самите, дето ги измисляте все "в полза на бюджета" - ама на ВАШИЯ собствен БЮДЖЕТ...До 148 и 151: "Висш слой" е заради парите му, ама отзад излиза СЪЩОТО като на всички останали, че и по-смрадливо, щото яде само кюфтаци...

146

Анонимен

преди 4 месеца

До 146, т.е. лошо е човек да вади добри пари и за това е виновна майка му ли? Всъщност проблемът е в твоята, че те е родила непрокос аник и те е оставила и необразован. това е разликата между теб и мен. Но това си е твой проблем. Да, 40 000 ми е бонуса и си го харчат с удоволствие. Нещо, което няма да усетиш никога. Всъщност ти пожелавам някой ден да го получиш и тогава ще видиш колко низка из мет в този си етап от живота. И дано поне тогава имаш интелект за да се засрамиш!

145

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 148, напротив! Към това добави добро образование, престижна работа, имоти и движима собственост :) Всичко това ТЕ прави висш слой! След време ще разбереш :)

144

Анонимен

преди 4 месеца

А къде са повишенията на тези служители на държавата, които за 8-10 часа интензивна работа получават 1100 лв заплата. Ясно е,че са много. Ясно е че с такива заплати след 40 години стаж получават 650 лв пенсия. Честито! Да сте живи и здрави за да има кой да е виновен че не натискате копчето дето ще реши административните проблеми на хората.

143

АнонимеН

преди 4 месеца

ВНИМАВАЙ В КАРТИНКАТА Г-ЖО ШАЛАПАТОВА!

142

Анонимен

преди 4 месеца

Изкараните пари не те правят висш слой. След години ще го разбереш че си живял в заблуждение.

141

Анонимен

преди 4 месеца

Това просто не е вярно, защото бюджетите на министерствата нямат никакъв ръст за следващата година. В частния сектор никой не е длъжен да преизчислява заплатите спрямо минималната.

140

До 145

преди 4 месеца

Еха,, супер... Браво. 40 к бонус... Браво, браво... Вината обаче не е в теб, а в ***, която те е родила такъв. Казах. Весела нова година и на теб!