143

баба мара

преди 4 месеца

досега ядохме доматите с колците друго си е да те светне учен човек ние33 години ядем отрова и пълним болниците и гробищата сега се сетили дапишат

142

ВащаМ...а

преди 4 месеца

"Кой не скача е червен." Наскачахте ли се?Нали за това скачахте - да бъде разграбена държавата и да бъде разсипано селското стопанство, и промишлеността .Сега яжте *** и отпадъците от Запад.Важното е,че сте *** има и банани, защото по Байтошово време жадувахте и сънувате банани

141

до 164

преди 4 месеца

Като си водиш монолози на тема гуано, да ти кажа нещо интересно за този ценен продукт. И до ден днешен в САЩ има такъв закон: ако американец намери гуано на остров който не принадлежи на никоя държава, САЩ са решили, че имат право да си го присвоят! :-)

140

до 56

преди 4 месеца

И едно време най-доброто заминаваше за чужбина... По бригади, най-качествената продукция, в хубави касетки и с бели хартийки на вълнички заминаваше по "второ направление" (Западна Европа). Останалото беше за нас и СССР и те май получаваха най-лошото, нали си нямат плодове/зеленчуци. От колега руснак в САЩ научих, че пиперът се казвал там БГ пипер! Аз поръчвах едросмляна лютеница Велика, внесена в САЩ - много вкусна и не мухлясваше за нула време. Тук "същата" няма нищо общо, а е скъпа.

139

тя

преди 4 месеца

Точно тази некачествена храна прави българите най-болна нация и същевремено от това не пръкват милионери !

138

Анонимен

преди 4 месеца

Не само храните са некачествени в Бг.Всичко е пълен шит!!!ЗАЩОТО нацията е пълен шит!!Толкова е просто но когато талибански народ като българите си направи държава става ТАКА!!!

137

Анонимен

преди 4 месеца

Храната в Бг не е качествена?!Вие открихте топлата вода през 2023та година веее, кухаркиии!!!

136

Анонимен

преди 4 месеца

Въпреки, че имаме природни дадености за производство на много разнообразна и качествена храна, липсата на контрол и водещото да е печалбата, а не качеството, продължаваме да произвеждаме и ядене вредна и опасна храна.

135

Ил дьо Франс

преди 4 месеца

До.Ил дъо Спас:Верно? Можеш ли да ми кажеш име на търговеца да не се натреса на него?

134

Анонимен

преди 4 месеца

Вари боб и леща - 1 во качество :)))

133

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

ВСИЧКО СТАВАЩО В БЪЛГАРИЯ Е МАЛКО НА ТОВА СТАДО ПОКОРНИ ДОБИЧЕТА.ЗАБРАВЕН Е ВКУСЪТ НА ИСТИНСИТЕ БЪЛГАРСКИ ХРАНИ.МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ С ПРОМИТИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МОЗЪЧЕТА НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВИ БЯХА ХРАНИТЕ ПРЕДИ 35Г.ЯДЪТ ОДПАДЪЦИТЕ ВНАСЯНИ ОТ ЧУЖБИНА И ЗАТОВА СА БОЛНИ И С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.

132

Анонимен

преди 4 месеца

А здрасти! И всички заслужават една плесница! И бебетата знаят, че храната у нас не е качествена. Прескъпят кашкавал вакуумиран хваща мухъл в хладилника месец преди да му изтече срока на годност изписан на етикета. Месото чисто ново се вмирисва за дни също в срок на годност. Иначе цените по-скъпи отколкото в Германия.

131

:)

преди 4 месеца

Аз консумирам само салам народен. Е, малко смърди на разложена ***, ама....дреме ти!

130

Анонимен

преди 4 месеца

Откриха америка!

129

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Анонимен141 ам че тя си е българска шизич. вносни са само опаковките, другото е ишлеме. може да видиш в папагала и кои са собствениците ;)

128

Анонимен

преди 4 месеца

Искаме си българска продукция.Писна ни от пластмасови вносни *** без никакъв вкус.Нито хляба е добре,нито млякото,нито доматите,нито картофите...нищо!

127

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Антъни Блинкен нали каза пролетта "Украйна получи всичко необходимо за да проведе успешно конранастъпление" - защо няма новини за успешното контранастъпление на украинската армия срещу азиатските агресори които незаконно нападнаха Украйна без никаква причина?

126

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Анонименвинаги така става, като изкарат некой нафталин с "минало" и в коментарната секция нещата не вървят по план. пускат бота, праи 300 поста и тримата живи потребители се отказват да коментират

125

IQ 3.14

преди 4 месеца

за мен като човек от северозапада е абсолютно обидно човека, подписал кредитите на веска меджидиева и останалата част от хората дето си купиха северозапада с държавни пари, да ми дава акъл кво требвало да се реструктурира.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да разбера, защо тук налазиха руски т,р,о,лове с тяхната война, докато ние обсъждаме храната????????Писва ми от тях!