12

До 9 и 12

преди 4 месеца

Не си оригинален. Тук всички симпатизираме на SS. Животът му се е развил по интересен начин и в резултат на това е имал щастието да срещне жена, която му подхожда. Не всеки има този късмет. Не знам дали завиждаш или всеки ден пишеш тук гадости, защото не можеш да се изявиш никъде другаде по никакъв друг начин. Чудя се само защо не трият глynocтuтe ти? Не им ли е ясно, че изречения като твоите силно снижават нивото на сайта.

11

SS

преди 4 месеца

Забравих да спомена, че жена ми е Ladyboy който срещнах в Тайланд. И сега съм много доволен, щото и двама може да се оправяме взаймно. Дай Боже всекиму!

10

VS

преди 4 месеца

Не се научихте да пишете! "Странни" въобще не подхожда на "признак" като определение! Скапахте го тоя Български език!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Прекарваш си живота с човек, когото не обичаш.

8

SS

преди 4 месеца

Забравих да кажа че жена ми има по голям х.о.й. от моя и затова се обичаме толкова. Като ме дъни изотзатзе цяла вечер как да не я обичам. Ще си осиновим едно шведче да го научим на някои работи от малко.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Има пачка има любов.Няма пачка няма любов!

6

Анонимен

преди 4 месеца

До До SS -Подкрепям твоето мнение. И аз останах с впечатлението, че тези двамата наистина са се намерили.

5

До SS

преди 4 месеца

Радвам се за теб, че така си пасвате с жена ти. Сериозен съм, не те иронизирам.

4

SS

преди 4 месеца

Когато срещнах жена ми за първи път,държах зареден пистолет насочен към главата и. А тя се криеше в един сандък. Миех си чашката с кафето което бях изпил и и казах какво ще правя без тебе? Тя дойде и ме удари с цялата длан по гърба. И като си спомни,че навреме щеше застреляш...? 31 год и Х месеца от тогава..? Още помнеше? Това жените са опасно нещо бре?

3

SS

преди 4 месеца

За мен покойният ми чичо казваше: Търколило се гърнето и си намерили похлупака чак В Югоизточна Азия.

2

SS

преди 4 месеца

Жена ми (азиатката) каза че вярва в прераждането и в другия живот пак щяла да се омъжи за мен. 30год от както сме женени или 31от както сме заедно и не мога да си представя какво ще правя ,ако я няма.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Провалили сте се киселото зеле тази година!