68

Анонимен

преди 4 месеца

Братята сърби да не се заблуждават като развяват европейски знамена ,ние сме в ЕС повече от 15 г нищо ,само където се подчинявме на абсурдни закони ,от ЕС ,цените на всичко все дигат с помоща на нашите продажби политици които са внуци на БКП ,а уж евроатлантици ,и крадят държавата с милиони и милиарди ,променят конституцията в техна полза с лобистки закони

67

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 4 месеца

Ауу колко са загрижени руснаците ! МИЛИТЕ . . .

66

Да,Володин,РС може

преди 4 месеца

да спре да съществува,но като руски сателит.Видяхме какво става с тези,които са разчитали на Русия(СССР).Те биват изоставяни,а после руснаците се жалват,че били предадени от тях.Така с бившите соцстрани,НРБ,изоставена срещу натовските Турция и Гърция,изоставена от СИВ и принудена да влезе в НАТО и ЕС.Може би СССР са очаквали ние сами да защитаваме неговите военни и иконом. интереси до пълната ни разруха?Армения разчиташе на РФ за защита от Азербайдцан и бе изоставена и съкрушена.РС я чака същото

65

Анонимен

преди 4 месеца

Най-неудобните въпроси към Бойко, Просто Киро, Пеевски, Денко, Тагаренко: Какво мислите за кризата в Сърбия и кого ще подкрепите - демократичната опозиция, или диктатора-путинист Вучич? Защо се срещахте с диктатора-путинист Вучич да правите бизнес далавери с тръби и газове?

64

Анонимен

преди 4 месеца

Демократичната опозиция и водачите на свободната опозиция в Сърбия ще съборят диктатора Вучич, на когото казват "Малкият Путин на Балканите". ЦРУ знае, че Малкият Путин на Балканите готви анексия на Република Сръбска и Северно Косово. Специалната военна операция срещу Малкия Путин на Балканите ще започне с вътрешни бунтове на евроатлантиците сърби, подкрепени от евроатлантическите им приятели от Балканите. Боко и Денко получават спешни инструкции от нашите евроатланически шефове.

63

СПОКОЙНО, МОРЯЦИ !

преди 4 месеца

СПОКОЙНО, МОРЯЦИ ! КОРАБЪТ ПОТЪВА НОРМАЛНО ! ВОДА ИМА ЗА ВСИЧКИ !

62

Зозо

преди 4 месеца

Хахаааа, тоя на снимката Володин е с типично азиатско-бурятско-дегестанска, крива физиономия :))))))))))))))))))))

61

Анонимен

преди 4 месеца

Новочеркаск на дъното при Москва ! Путин в Пъкъла при Ленин, Сталин и Хитлер ! Путин умря през 2022 ! Шефът на ЦРУ се подигра на нескопосните двойници !

60

Анонимен

преди 4 месеца

Се!

59

Йеби га Пичку

преди 4 месеца

Управляващите в Сърбия си направиха това което правеше ДПС дълго време, изборен туризъм. С автобуси от така наречената Република Сръпска в Босна са докарвани за гласуване сумата хора в Сърбия. Отделно са прехвали гласове. Ако си спомним какви огромни протести имаше след двете масови стрелби, невиждам как управляващите е така няколко месеца по-късно взимат двойно повече от опозицията. За разлика от Русия, където протести не се допускат, в Сърбия поне имат традиции от към протести.

58

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 56 Тито,за разлика от Тато не играеше по свирката на руснаците.Сърбия си беше независима.Хората пътуваха и работеха на Запад и се връщаха с много пари които харчеха в Сърбия.И си бяха добре.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Руски наглец сър.

56

възмотен

преди 4 месеца

Ега ти наглостта е този Володин. Не можа ли да измисли нещо по-умно.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Асвабадителите пак са много загрижени за чужд народ, а не виждат, че стотици хиляди от техния народ станаха на пепел, още повече са в инвалидни колички, толкова са вдовиците и сираците, и са мразени са от всички заради вечната им агресията. Аман от асвабадители, освен глад, мор, убийства, изнасилвания, терор и лъжи друго не знаят. Трябва да ги затворят зад стени, да служат за пример какво представлява падението на един народ живеещ в тоталитаризъм в държава с огромни богатства. Честито Рождество

54

Анонимен

преди 4 месеца

Кой се е фанал с руснаците и се е прецaкал. Каква сърбия като са далечната западна прoвинция на москва? Били независима държава, хахахаха и вучката ходи да цeлува kуkуруза на оня нeнормалник. Само се чудя кой е по зле лукашенката където са съседи и няма избор или вучката къде са го стисналЕ за тoпките

53

Анонимен

преди 4 месеца

Надявам се цветната революция на ФАЩ в Сърбия да не успее.

52

Такъмов

преди 4 месеца

Евала на володин. Човека харесва момченца, но не парадира с това. Ей затов руския мир си струва.

51

Укропитеците са овър

преди 4 месеца

Вече отвличат месото по улиците - напълни се с клипчета. Средната възраст на "новобранците" е 47 (!) години!!!

50

Укропитеците са овър

преди 4 месеца

Укропитеците се свършиха и НАТО си търси нови балами!Що не е ли вярно американопапагалчета?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбите бяха много по-добре от всички бивши соц. страни до 90та година. След това решиха да играят по някаква патриотично-националистическа проруска програма и загазиха. Още си спомням едно пътуване до Италия през 88ма година и на връщане спряхме в Белград. Почти нямаше разлика с Италия - западни грамофонни плочи и стоки, докато в София беше истинско мъртвило.