27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен под номер 25- "Количествените изменения ,много често не водят до качествени образувания".

26

Анонимен

преди 4 месеца

Вече ще избираме Международно събрание, с международни представители. И всички вече трябва да наричаме Боко, Просто Киро, Пинокио, Гном Атанасов - международни представители. В Партийния дом, например, Възраждане и БСП, ИТН, ако все още са патриоти и българи, трябва да започнат официално да наричат ГЕРБ, Пепедебе и Депесе - "Уважаеми господа международни представители, Уважаеми господин шеф на Международното събрание". Нека да покажем, че подкрепяме промените на Боко,Просто Киро и Феномена.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Докато решенията се вземат на база количество ,а не на база компетентност ще юатъваме още повече

24

Анонимен

преди 4 месеца

Този индивид не беше ли от партията на мадридския лъжец?

23

Анонимен

преди 4 месеца

На снимката един класически мазник.

22

Анонимен

преди 4 месеца

А в Русия да не би да е по хубаво.След като Радеф е толкова загрижен за една Конституция , някой да е чул да назове поне веднъж срещу Русия лоша дума.Това говори , че наистина той е само фигурант , ползван за руските интереси и прокарващ такива.Цял свят , или поне цивилизования се дистанцира от Русия тъкмо заради такива нарушения основни права на гражданите.Но вето за Русия няма.Но пък вето за България има...Не споря дали е изрядна нашета.Със сигурност не е сега

21

Анонимен

преди 4 месеца

До 25....Знаш къв кошмар штидам

20

Ангелина

преди 4 месеца

БОЙКО БОРИСОВ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ С КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА "ВЪРНАТ" ПЪРВИЯ МАНДАТ НА ПРЕЗИДЕНТА....,КОГАТО ВЪПРЕКИ ,ЧЕ В ПРАВОМОЩИЯТА МУ БЕ ДА ПОЛУЧАВА ВСИЧКИ ДОКЛАДИ НА СЛУЖБИТЕ В АВТЕНТИЧЕН ВИД - НЯКОИ МУ СЕ ДАВАХА ИЗБИРАТЕЛНО ,А ДРУГИ ИЗОБЩО ГО "ПРОПУСКАХА"...!!!НЯМА ПОВЕЧЕ ДА Е ТАКА ,СРЕЩУ СЕБЕ СИ ИМАТЕ МЪЖ ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС,ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАТЕ ЦЯЛАТА МАШИНА ЗА ТОРМОЗ И РЕПРЕСИИ СРЕЩУ НЕУДОБНИ ХОРА ,СТЕ СТРАХЛИВЦИ И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧАТ НАЙ- КОШМАРНИТЕ ВИ СЪНИЩА.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги политиката е на преден план, а.не.професионализма. По времето на соца беше същото. Слагаха се верни хора, които умееха да си извиват гръбнака, когато се навеждаха! Нищо ново под слънцето!!

18

Хахахаха

преди 4 месеца

Борисов е **борец** срещу корупцията конституционалист!!:)):)):)):)):)):)):))

17

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото повече се окопават, толкова повече са страхуват за властта си.

16

Тео

преди 4 месеца

Герджиков е един помъдрял Денков. Играчите се сменят, играта остава същата! Но за едно е прав - тия са аматьори! Дано българския народ се усети и ги изпъди овреме!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо реално не се променя.Партиите вземат по голяма власт за сметка на прокурорите и Президента.Това е.Разделението на властите остава само на приказки.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Дойдоха уж за да метат след Тиквата,а сега са клекнали заедно да оцапат всичко.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Не може човека който спечели изборите в България да няма правото да обвени нито един бандит а народа да чака резултати от него . В същото време този който трябва да обвинява бандитите да казва намене ко ми трябва да се карам с боко от Банкя По добре да го изпера и да продължа да си вземам същата заплата . Аз съм ,,независим,, Тоест Напълно безодговорен . Над мене само бог . На избори не ходя и никой не трябва да ме кара да работя . Няма начин прокурора да е,,независим,,от борбата с престъпността

12

Анонимен

преди 4 месеца

Един излезе и каже промените в Конституцията са много добри. Друг излезе и каже промените в Конституцията са много лоши. А дали са добри или лоши може да каже единствено и само Времето.

11

Анонимен

преди 4 месеца

В съда има обвинение и защита . Съдията трябва да е само рефер а решенията да ги вземат съдебни заседатели избрани на случаен принцип . Не стига че няма съдебни заседатели ами и този дето трябва да вземе решението е обвързан с обвинителя . И двамата имат един и същ началник . А правителството няма възможност да води борба с престъпността а се очакват резултати от него ??? щото той се явява на избори а не прокурора . Как народа да изиска борба с престъпността ? ПАК ЩЕ ИМА ИЗПИРАНЕ

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 8 . Според Уикипедия "Прокуратурата на България" е структура на "Държавното обвинение" в системата на съдебната власт на България. Тя е независима част от съдебната система, отделена от съда. Съгласно Конституцията на Република България структурата на прокуратурата на Република България е в съответствие с тази на съдилищата, а главният прокурор осъществява надзор за законност и методическо ръководство върху дейността на всички прокурори.

9

Сата НАТО

преди 4 месеца

Конституция, приета с гласа на комунистическия полковник-политрук Борисов, е нелегитимна. И всичко останало следва от това.

8

Анонимен

преди 4 месеца

На тоз кой му даде вишууу ? Прокурорите били част от съдебната власт . Прокурорите са част от изпълнителната власт а съдиите са от съдебната . Кой е обвинението в съда ? Една и съща власт е и съда и обвинението ?????????? Ужасссс !!! България никога няма да се оправи . Изпълнителната власт води борбата с престъпноста а не съдебната . Съда трябва да е независим . Как обвинението и съда ще са от една и съща власт ???