24

Дори

преди 4 месеца

да оставим настрана конкретния контекст, думата "безплатно" изяснява напълно намеренията, при положение че в България никой няма да ти даде и една клечка за зъби безплатно!

23

Не сме олигофрени

преди 4 месеца

Целта на занятието е много "близка" до ума:Да се вкарат в гробищата възрастни хора като мен /70 годишен/за да се облекчи държавата при изплащането на пенсии, поради огромния брой пенсионери в България.За да може спестените средства, Денков да ги изпрати като помощ на Зеленски !

22

Анонимен

преди 4 месеца

"...за хора на и над 65 г." - ще морите "безполезните" възрастни а?? Господ ще ви съди!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Аре нема нужда!!!

20

Свети Петър

преди 4 месеца

Аз имам въпрос: Защо карате цял живот хората да си плащат осигуровки, а след като станат в пенсионна възраст ги очиствате с инжекции, за да не им плащате пенсия?

19

Номерът

преди 4 месеца

е да се отърват от застаряващото население. Това е все едно като да се самоубиеш доброволно. Т. нар. държава вече не работи ЗА хората, а ПРОТИВ тях.

18

Фарма мафията

преди 4 месеца

Си продава херцата

17

Добрият чичко Бил

преди 4 месеца

"Населението на Земята трябва да се редуцира и ваксините са добър начин да постигнем това".

16

мз са изверги

преди 4 месеца

така ли вече се казва избиването на възрастни хора, чрез боклучави отровните ваксинимз са изверги това го знаем от 2019 година..

15

Анонимен

преди 4 месеца

Интересното е, че всички копейки антиваксъри отдолу са ваксинирани, както и главните копейки- варненският ром и подчинените му (ковид ваксини) но всичките само плюят и обясняват. Едрата шарка с чайче ли са я лекували? Тетанус, бяс (100% смъртност след проява на симптомите, единственият начин за оцеляване е ваксина веднага след ухапване). Да, някои ваксини не са кой знае колко необходими, но други са животоспасяващи.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Да ви кажа ли къде да си ги сложите или сами се сещате?

13

Роза

преди 4 месеца

Защо не обяснят разбираемо какво е това пневмококова ваксина и срещу какви болести се прилага?!

12

Анонимен

преди 4 месеца

С ваксини и избиване на хората, ще вържат дефицита при пенсиите.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Старите хора все са се ваксинирали та да изкарат до 90+ години,а?!По календар са се редили,а?!А всеки доктор понеже много ги разбира живее над 100, така ли?!На когото колкото му е драснато толкова ще живее!Дали слага ваксина и послего блъсне кола,какво значение има?!Всички сме за кратко на тази земя.

10

Безплатно

преди 4 месеца

Поставяне на Хероин

9

Антиваксър Калашник

преди 4 месеца

Пневмококови конюгантни ваксини започва??? А аз мога ли да ви набия по един 7,69 х 39 мм патрон в *** тикви, а?

8

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Вашата пропаганда за ковид ваксините направи ваксина *** дума и никой вече не вярва във ваксинопрофилактиката. Бъркочът на файзер направо срина крехкото доверие във ваксините.

7

Как Сийка

преди 4 месеца

Не им ща ваксините на тия - искам да си умра от ЕСТЕСТВЕНА смърт,а не от измислена ваксина ! Тия детъо ни кандардисват да си слагат по ...100 и зарди нас,холан !

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тръцнал - ваксина, пръцнал - ваксина. И така ...

5

Киро Канадеца

преди 4 месеца

защо ми предлагат ваксина без пари да ме спасяват, а като отида за важна операция ми искат пари без които не ме оперират и живота ми е застрашен. А съответно си плщам осигуровки всеки месец! Благодаря!