13

Анонимен

преди 4 месеца

Софиянци както о става с вашия мил кмет ,нарушава закони ,търсил 25 милиона още на първи месец, мислите ли ще изкара още един месец )

12

как бе

преди 4 месеца

Законът е нарушил на ДС лиглъото кефа .

11

Анонимен

преди 4 месеца

Айде стига, сгрешил е, не е знаел най вероятно.

10

Анонимен

преди 4 месеца

В търговския регистър не личи нашто момче да няма търговска дейност. Направо си има.

9

Не се и съмняваме!?

преди 4 месеца

КИРИЛ ПЕТКОВ, гражданин на България и на Канада, НЕ НАРУШИЛ ЗАКОНА по време на мандата му на министър в служебно правителство на Радев!? АСЕН ВАСИЛЕВ, измамил съдружника си във Великобритания, НЕ Е ФИНАНСОВ ИЗМАМНИК, това че се разбрал с извън съдебно споразумение да плати част от откраднатите пари на практика не е ли признание, че е виновен!? ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ, чист и едва не рицар на бял кон!? Явно от ПП-ДБ/-СС/, считат гражданите на България за неспособни на преценки!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Ама той верно ли и в Маджо ООД участва? Това обяснява някои неща.

7

Koko

преди 4 месеца

Обичам да чета коменатари на пишман юристи, спортисти, политици и т.н. Он не е чел един член от закона и дава акъл. Един малък и изключително злобен народ сме. Критикува наред, но хвърля фасове по улицата, дава рушвети на катаджията, хвърля си *** през прозореца, псува по другите шофьори в трафика и злослови зад гърба на познати, колеги и приятели. Мисля си, ако станем по- позитивни и оправим първо себе си няма ли да ни е по- добре на всички, а ?

6

Мен

преди 4 месеца

Бивало и да кажат, че е... Терзиев не е ли кмет точно в Столична община?И досега такова чудо не се е видяло, Общината да каже, че текущия й управник е виновен за нещо

5

Анонимен

преди 4 месеца

Тия от фирмата знаят ли, че ДС ушето ги е напуснал ?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Пазете кмета, той добро момче

3

Демек

преди 4 месеца

Подчинените му /столична община/ излезли с позиция. Странно, кой ги е накарал. Сигурно не аз. И какво значение има позицията на подчинените му. Никаква. Просто някой главен ***, който се е слагал на Фандъкова, сега е решил да се слага на тоя. Ей, това шубето е голям страх.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Личи му че е честен, а не като баклюците от Възраждане, за които е редно прокуратурата да се самосезира!

1

Анонимен

преди 4 месеца

А сега вапцахме в кмет на София с дялово участие във фирма Маджо