15

Ангелина

преди 4 месеца

ГЕРБ и компания ,даже и "опорките ви" със "уж " вашите "остроумия" се дължат на престъпната ви подслушвателна дейност. Толкова си можете!!!Перфектно организирани сте само в режисираното и дирижирано психопатско и престъпно зверство ,с използването на всички варварски методи за саморазправата с неудобни за вашето ОПГ хора ,чрез използване на придворните ви лакей навсякъде,които са готови дори да убиват заради жалкото си съществуване.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Това плешивеца с подкаста дето първоначално беше кандидат за кмет ли е?За да изберат Хикимян вместо тоя смятайте каква лейка е.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Няма не БКП отрочета в парламента. Няма не болшевики наследници. Няма и оправяне България. Само диверсии, лъжи, театри и краде е, с поредните обещания и все сме най бедните. 4 милиона са си запали ха джапанките от 1989 до ден днешен. В България бъдеще НЯМА.

12

Не е за чудене!

преди 4 месеца

Кои са ПП-ДБ-СС - всички са наследници на червената ДС номенклатура от преди 1990 г.!

11

Анонимен

преди 4 месеца

това долно комплексарче георгиев е много щастлив, че блокира общинския съвет, само заради дребнавата си душичка, ходи по студиата и плюе като змия по конкуренцията, не става със злоба другарю

10

та така

преди 4 месеца

не бе , не е полегнало , навело се е тва бонево !

9

Анонимен

преди 4 месеца

Жендарите са крайно леви всички!

8

Ментора бай Иван

преди 4 месеца

Оказва се ,че голямо зло ,почти колкото ГЕРБ и Борисов е и Демократична България една партия с открит неофашистки уклон!

7

Алекс

преди 4 месеца

Бонев започва да проумява,че едно е да критикуваш,а съвсем различно да свършиш някаква работа.Засега второто изобщо не му се получава.

6

MNENIE

преди 4 месеца

София си избра за Кметове гей дружина - Бонев и Терзиев , цяла нощ се пръцат и дрогират . Ако беше станал Кмет Мис Бони щеше да има развитие за София .Тази мацка е упорита , както всяка жена за разлика от гей обществото .Ако Бонев не извади от леглото си Терзиев , ще видим първата оставка на Кмет на София след Протести в Цяла България .

5

Анонимен

преди 4 месеца

Защо повече се изказва тоя плешивия а не шидерът им Хикимикидъртанян ? Кой се е взел за шеф тука бе ?

4

София

преди 4 месеца

До София И 200 минуса да нацвъкате ,това са фактите Мис Бони е креатура на Мая Манолова и руска лимонка.

3

Георгиев е толкова

преди 4 месеца

***,че Борисов дори не го издигна за кмет.

2

София

преди 4 месеца

Какво се чудите?Мис Бони беше в комитетите на Мая Манолова Общата.Не просто розово пони ,а червена к р а н т а

1

Ами на балотажа

преди 4 месеца

Бяха ПП и БСП.А ГЕРБ къде бяха?Айде у лево.