17

K.Коцев

преди 4 месеца

Сетиха се най-сетне ! По-добре късно,отколкото ... никога :))) Сега остава и да го изпъл нят...

16

Анонимен

преди 4 месеца

Да не вземат да се заколят с тия шипове МВР, че са пословично интелигентни служителите им. С конкурс избирани.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Дано им светне на полицаите, като загиналите в Бургас, че с голи гърди бусове с мигранти няма как да спрат без да станат посмъртно герои. Слага им се засада и до там с гонките с разните сирийски и т.н. шофьори, дошли от май на си Райна и решени да ни газят в собствената ни държава!

14

Граждани

преди 4 месеца

Бъдете подозрителни щом ви спрът накарайте ги да докажат че не са мутри преоблечени в униформи и като ви правят тест за наркотици им гледайте в ръцете да няма изненади.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ауу, нови лентички с шипове. А ще им раздадат ли от пистолетчетата с пластмасови топчета, че с макаровите се изпозастреляха завалиите.

12

Мухаха

преди 4 месеца

10 И не забраняй да им кажеш Алах Акбар

11

Анонимен

преди 4 месеца

Смях, закривай!

10

Отново

преди 4 месеца

Си пролича. Веднага взеха думата ония, на които не им е изгодно. Хората откога ползват подобни средства. Вдигат палка-спираш. Продължението е на твоя отговорност. Адвокатчета бол. Започнаха отново да ровят..., но иначе в Парламента нищо свястно не измъдриха до сега, освен юридически уловки в полза на престъпници.

9

Пътешественик

преди 4 месеца

А пък в Дания, с тези ленти ловят неваксинирани. Щом Специалните разузнавателни служби засекат подозряем неваксиниран, данните се обработват от Изкуствен Интелект, разположен в подземие в Копенхаген. Прогнозират се различните маршрути за пътуване на неваксинирания и се застилат с такива ленти. Само че не съвсем такива, ами едни двойни - първите шипове пукат гумата, а в последствие изскачат втори ред шипове, които всъщност са ваксини и се забиват в неваксинирания

8

Анонимен

преди 4 месеца

Така могат да причинят щети и на невинни хора. Ако ми го сторят, излизам от колата с ножа и не ме интересува!!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Сложете един полицай с шипове в храстите до бус лентата - там редовно минават престъпници и никой не ги преследва тях.

6

И почвам да бегам ба

преди 4 месеца

Те истинските душмани не бягат от полицията. Тези шипове са за да пукат гумите на бедните граждани. Защото полицията е злобна и обича да се гаври с беззащитните граждани които отиват на работа или си вършат някаква важна работа, да ги спира да им прави тестове за наркотици, да им пука гумите, да ги арестува. Иначе престъпника спира до патрулката, подхвърля му 200 лева и си заминава.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Лол , те в Африка ги ползват от преди 15 години, напредваме

4

Анонимен

преди 4 месеца

4, ако има сигнал спирам и се оказва, че са ме спряли проблечени бандити. Ако ме ограбят и убият на пътя, МВР ли ще плати компенсация на моите близки?

3

БРаво

преди 4 месеца

Дойде академик Нико и полицията започва да се модернизира, след 30 години застой.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ще преследва престъпници като мята по тях ленти с шипове. Само не разбрах кой съд съобщи на МВР, че преследваните са престъпници? Отменихте ли презумпцията за невиновност?

1

G-CLASS BRABUS

преди 4 месеца

И после те ли ще ми платят гумите, които струват едната колкото две патрулки?