9

Асенка Василева

преди 4 месеца

Аз пък пия редовно сок от ГЗ!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Може ли някаква рецепта за сок от трънка? На едната ливада има много, също има и калина обаче не знам какво да направя с тия дренки. Може и малко грозде да туря том, ем бело ем цървено.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Ей ,не се БЪЗикайте с хората , а и рецептата ви е грешна - нищо не се вари Бе ! -правят се настойки с алкохол ,захар мед ,проверява се за зелени зрънца ,защото са супер Отровни ,прецежда се с тензух и се пие по 1 лъжица на ден ! -отровно е -съдържа цианид.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Май са имали предвид сироп от бъзак. Той се прави от плодчетата и е тъмен като на снимката. А от бъз се прави от цветовете. И двата са прекрасни, но този от бъзак се ползва за имунитет. И не се пие по една чаша, а по една лъжица на ден. А коментиращите отдолу изглежда са паднали от Марс. Последните години всички започнаха да пият сироп от бъзак или поне чуха за него.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Най-краткият път към инсулта и инфаркта по празниците е обилно преяждане със солени меса, шампанско, шише ракия и чаша сок от бъз.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Вие още малко и ще започнете да рекламирате татул, ще отровите хората, бе!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Пишете, без да имате познания за природата и биологията изобщо. Плодовете на бъза са токсични или просто казано , те са отровни, единствено цветовете може да ползвате , но и с тях не трябва да се прекалява!

2

0880

преди 4 месеца

До АнонименНе съм съгласен с авторката. Защо ли?1. Високи въглехидрати - за 100 гр бъз - 18.4 грама2. Най-важни са фибрите, а не сока.Прочетете книгата на Джеси Ин --Глюкозната революция.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Внимавайте със сока от бъз, защото силно ускорява пулса и претоварва сърцето, не е за всеки