7

Анонимен

преди 4 месеца

Ако глобят българските банки за същите тези такси, трябва да ги глобят милиарди.

6

Анонимен

преди 4 месеца

"Сред нарушенията на банките е налагането на комисиона за теглене на пари от банкомат на чужда банка в размер на до 3 евро." - Нека позная, банките са спечелили милиарди, а сега ги глобяват с общо 40 млн. Ако аз открадна 100 000 лева може ли да ме глобите само с 1000 лева, без да има други наказания за мен, за да си знам в бъдеще да не барам повече? Трябваше първо да се провери колко пъти по 3 евро са взели, след това да се върнат парите на ощетените и тогава да ги глобят с още 50-100 млн.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Пука им на най-големите банки. Те ще си избият тези млн. от клиентите. Рептилите и гадовете не губят. Всичко се лепи на гърба на плебса.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Тук има ме ли българска банка )и защо няма глоби тук

3

Ivan

преди 4 месеца

Браво на Гърция.А нашите сатр.апи кога ще бъдат озаптени се пита.До тук официалната печалба на банките в България е рекордните 3 МИЛИАРДА (ръст около 80% от предходната година),а те отново вдигат всички такси?!Кой бизнес има такъв ръст,освен наркотици и оръжие?!Докога ще търпим да ни грабят по този безумен начин и никой в тази "държава" да не се намеси?Къде е КЗК,Банков надзор и всички други хрантутници,които са длъжни да реагират?Всички мълчат и докато и ние мълчим ще ни газят!

2

Хюго Бос

преди 4 месеца

Тук такава комисия няма и банките може спокойно да ни обират и да се картелизират. Иначе..как беше.."важна е стабилността", нищо , че е за наша сметка.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Тук никой не ги закача, модерната търговия, банки, моб. опеартори, Лукойл и други подобни обраха народа!