10

Зори

преди 4 месеца

Колкото повече добър холестерол имаш в кръвта по-добре и обратно. Вижда се като се направят кръвни изследвания и тук теглото понякога не е от значение.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Холестерола е едно единствено съединения. Без него сме припукали. "има свойството да се натрупва по стените им под формата на твърди мастни формации, запушващи пътя на кръвта и повишаващи риска от инфаркт и инсулт" e пълна тъпотия, НЯМА такова свойство, натрупва се заради възпаленията по кръвоностните съдове, водещо и ВЪЗПАЛЕНИЕТО и то трябва да се лекува!!!

8

Лекар

преди 4 месеца

Много е глупаво да се слагат подобни названия на едно биохимично съединение,което е в основата на 80% та от структурата и теглото на човешкото тяло.Буквално сме изградени от холестерол.Защо е това фиксиране на лекари и пациенти върху холестеролът?Може би защото е част от атероматозните плаки,причина за запушване на артериите в различни органи и точки на човешкото тяло.Все повече обаче нараства разбирането,че тази теория не е вярна и е въпрос на бизнес за милиарди с АНТИХОЛЕСТЕРОЛНИ препарати!!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Мише, забрави да ни препоръчаш какво да хапвами за да нямами лош холестерол.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Животинските мазнини се усвояват от организма на 100%. Не слушайте какво ви говорят. По вредно от рафинираното олио, палмовото масло и маргарина няма! А точно тия ги слагат навсякъде и после се чудят що не са добре. По добре яжте сланина. Нищо няма да в стане от нея.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Най голям холестерол има веганите! Щото нагъват само растителни мазнини които трудно се усвояват от организма. Кокосови и палмови масла, рафинирано олио, тежки наситени масла от ядки и др. Едно време нашите баби не готвеха изобщо с олио. Олиото беше само подправка която се слагаше по малко на салатата. Иначе се готвеше основно със животинска мас. И нямаше дебели затлъстели хората тогава. Баба правеше пържени картофи със свинска мас. Вкусотия от всякъде. И сланина си хапваха хората.

4

Продуктпозиционер

преди 4 месеца

Разликата е в двата кубика пръст. И в цената на продуктите от любимата голяма верига .

3

Анонимен

преди 4 месеца

Единият си такова таковата, а другият ти такова таковата!

2

До 3

преди 4 месеца

Аре беги бе, русофилите са естествено Убави, даже денем и нощем посещавайки голата мида, които жените носят, като отпечатък върху тялото си и те се притварят в някаква сладка агония....оди се снимай поете-пияно гъба там дек хора не минават....

1

Бонусите идват!

преди 4 месеца

Всичко е лично! И бонусите са лични!