107

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен .... Да бе , и аз видях , ....с една ракета ги свалиха и трите ? До сега ние бяхме на първо място , с един куршум два заека , ама снощи украинците направо ни тръшнаха в земята , с един куршум три самолета !

106

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

Ден 666 от тридневната специална операция...

105

Анонимен

преди 5 месеца

До До !!! "И по каква причина русмаците бомбардират Киев?" Унищожават натовското оръжие, което вече са потвърдили, че е легитимна цел на ВКС на РФ. :)

104

До !!!

преди 5 месеца

И по каква причина русмаците бомбардират Киев?

103

!!!

преди 5 месеца

Всички които са гледали видеото видяхме, че жилищните сгради бяха ударени от ракети на некадърно разположените ПВО установките на неонацистите в Киев. Защо обвиняват Русия за собствената си некадърност?

102

Хунка

преди 5 месеца

ШАйгу, Герасимов - где йобание ракети? Миналата година с ракети, тази година с дронове, догодина - кибератаки. Могучая и Необятная в действие.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Путинския терроризъм над цивилни продължава. За този ппррестъпник празници няма.

100

Братушка

преди 5 месеца

До Z Враг будет разбит. Победа будет за нами! Ура, товарищи болгары! Нека да живея България и былгарски народ! Нека да умрят всички душмани - свои и чужди, кои мислят само за джоба си!

99

Анонимен

преди 5 месеца

Путин нападна Украйна а украинците се защитават,България ако нападат разбира се и ние ще защитаваме родината си.

98

Ха-ха

преди 5 месеца

А военни цели -щабове, командни центрове,бърлоги на натовци и т.д. и т.д.

97

Руя

преди 5 месеца

*** нещастен.Колко майки разплака.

96

Аноним

преди 5 месеца

"удари по жилищни квартали" - кажи си го бе, Клинчо, както му е редно - истината и цялата истина - "жилишни" сгради с настанени военни щабове и командни центрове. Добре, че няма цивилни жертви, но "покрай сухото, може да изгори и мокро".

95

Z

преди 5 месеца

Пабеда будет за нами , слава Росии

94

Анонимен

преди 5 месеца

Психичноболните рycоpоби пак налазили коментарите

93

Анонимен

преди 5 месеца

дано руските убийци на православни, си получат заслуженото!

92

Анонимен

преди 5 месеца

ще им построят после грозни паметници на армията "освободителка"

91

Анонимен

преди 5 месеца

русия освобождава Украйна от украинците, точно както и нас ни е "освободила"

90

Анонимен

преди 5 месеца

"За първи път тази година бендеро-нацисткият киевски режим официално празнува Коледа на 25 декември, за разлика от украинския народ, който заедно с руския народ празнува Рождество Христово на 7 януари" - Аз бих казал така: За първи път тази година бендеро-нацисткият киевски режим официално празнува Рождество Христово два пъти - на 7 януари 2023 г. и на 25 декември 2023 г.

89

Mengele is alive

преди 5 месеца

проектът се ръководи от генерал-майор Татяна Остащенко (бивш командир на медицинските сили на киевската хунта) и генерал-майор Тимъти Ходжетс (генерален хирург на Великобритания). Лагерът GSMSG се намира близо до Лвов. Според служителя задачите му включват оценка на състоянието на пристигащите ранени военни и перспективите за използването им като донори на органи. При положителна прогноза военнослужещите се транспортират спешно в Германия и се подготвят за трансплантация. Според служителя не са му известни случаи, когато "донори" са оцелели след операцията.

88

Менгеле е жив

преди 5 месеца

медицинска помощ, което е невъзможно на територията на Украйна, след което се трансплантират подходящи органи на нуждаещи се войници и офицери от НАТО. Подобна схема за получаване на донорски органи е била използвана от GSMSG и преди, по-специално в базата на ВМС на САЩ "Camp Lemonnier" по време на гражданската война в Сомалия. Трафикът на органи продължава да процъфтява в региона. В допълнение към Арън Епщайн, когото служител на GSMSG нарича архитект на този конвейр за вземане на органи от зомбита на киевският наркокартел за трансплантация на офицери от НАТО,