46

Анонимен

преди 4 месеца

Ама разбира се, даже приехте и индексация на цените по така наречените от вас порочни ин Хаус процедури за строителството на пътищата. Вече им давате възможност с до 50% индексация нагоре без да е необходимо да доказват разходите. Какво се промени,, фирмите станаха съвестни и вече не теглят пари в чували ли?

45

ББ

преди 4 месеца

Оставка...и съд за Национално предателство...оставяш Българите без храна като им налагаш нечовешки осигурителни и отказ от подпомагане..хвърляш ЗП ...ограбени срещу високо технологични и субсидирани земеделия...ядеш ли пари???убиваш хранещите Народа ни...ще излезем и ще ви погубим...не сте господари на животите ни...незрящи-бедни...имащи само пари!!!пЕевски-доган-борисов са НП...БГ турците наши братя по ограбване да запалят сарая на доганя предал ги...нечовешко...да излезем и да ги ...Об...

44

Така

преди 4 месеца

Оставка.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Народен съд и конфискация на всички имати, явни и тайни сметки! Те какво си мислят, че ние тука ще плащаме дълговете а те ще си печат за....дивите на някой остров.

42

Боби

преди 4 месеца

Каква сигурност, ще се увелчи инфлацията с процента на увеличение на минималната работна заплата. Не е толкова трудно да се досетиш, че така ще стане. Не сме толкова прости за колкото ни мисли Асенчо.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Браво!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Каква сигурност? Единственото сигурно нещо е че държавата е фалирала. 11 милиарда дефицит има само в пенсионната система! Алоо. Външния дълг расте. Пенсионерите се увеличават, работещите намаляват. Имаме най голямата инфлацията в ЕС. Доста неща в България са по скъпи отколкото в западна Европа и САЩ. Всичко това са признаци на фалирала държава! Не че няма пари. Ама със 700 000 държавни служители няма как да е по друг начин. Ако не ги съкратят ще ни закопаят и за следващите 30г.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Жан Виденов 4000 лева пенсия, евала Кокоре и твоя велик бюджет!

38

Анонимен

преди 4 месеца

Важно е милиарди да дърпа ,островите го чакат тоя психопат.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Продължава схемата, от която почнах и аз да се възползвам. Схемта "безработен в чужбна, взима и помощи в България, напълно легално". Реално работя по 8-10 месеца в година, останалото е... кух и слаб период. На всеки две години си сумирам грубо 5-6 месеца, взимам си минималните помощи в чужбина и още ... тая година ще са по 2200 в БГ. Кой ми ги дава? Мое и да е на дребно, но щом го позволявата. Раликата е, че аз поне извършвам легална дейност. От мааалата обаче ...

36

Анонимен

преди 4 месеца

Ще хвърля пачки наред, само и само да е на власт и да краде на спокойствие, този е брутален крадец.

35

икономист

преди 4 месеца

Колегата му Ники Василев, определи бюджета като комунистически, а журналиста Владимир Кисьов, се съгласи с него и добави, че в България комунистическия режим е обявен за престъпен, следователно и тоя бюджет би трябвало да бъде обявен за престъпен. Един вид престъпление срещу бъдещите поколения. Ако ги слушаме тия "хубавци" и такива като тях, трябва да скъсаме отношения с повечето от западните ни партньори, защото са допуснали огромни бюджетни дефицити и дългове в своите държави... Гениално!

34

Избирател на ПП

преди 4 месеца

Всичко е ок до момента в който финансовия министър започне да се заиграва като герой спасител на държавата. Нещо гнило се случва там и вече съм на път да съжаля, че гласувах за ППДБ. От друга страна няма абсолютно никакъв нормален избор освен ППДБ.

33

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Със сигурност хората , които са най-бедните и хората , които сме с нулеви доходи ще ни чакат в крематориумите и гробищата .

32

Анонимен

преди 4 месеца

Аз от нещо с произход Василев сигурност не мога да имам

31

XXX

преди 4 месеца

Живи и здрави да сме ние БЕДНИТЕ, които супата духаме! Да му мислят предателите, които са продали дребните си душици на дявола в послството!

30

Анонимен

преди 4 месеца

До Показател - Не си прав, народът е смачкан и докаран до там да се чуди как да върже двата края. Само един друг момент има, българинът е търпелив, ама пределее ли му, да не си насреща. В това е надеждата.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До ПоказателИсторията много пъти показва,че маргинализирания народ кротува а после ликвидира особено жестоко тираните си!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Трупането на дългове не дава сигурност!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Кокореца е голяма беля, вече сме 100млрд. в заеми а държавата нищо не изкарва,парите са в олигархията и чуждестранната икономическо-търговска обсада!Народния съд идва!!!