12

Тъп македонист

преди 4 месеца

*** питай дедо ти ...

11

Анонимен

преди 4 месеца

Бугарските нацита кво искат да вземат моята родина ли Македония? Те се трепаха през целия век до 1944 и не направиха нищо против Сърбето, и ся голямата работа. Нема да ни казват кви сме. Те самите се гърчееха и се срамуваха да се нарекат ***. Четете Паисий *** и особено "Що се стамите .."! И под турско сте били щот от предатели е гъмжало и гъмжи. А дали прабългарите да били азиатци не е сигурно!

10

Русе

преди 4 месеца

И Орбан така си помисли, та отиде на кафе и Украйна с 26 членки мина

9

Анонимен

преди 4 месеца

В момента в рсм медиите отнове се лее хенч и сополи гарнирани с обиди за бугарските душмани. Всичките автори са са едни брадати и космати чичаци около 70те със странни сръбски имена.

8

Гадна Твар

преди 4 месеца

Скопие трябва да само приеме факта, че т.нар. Северна Македония всъщност е неразделна част от България - и всичките и проблеми приключват на момента! Но и там по чисто български манталитет, корупцията и мафията управлява отдавна.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото макета срещна, ни един не ще евтопата.

6

Знаеше се отдавна

преди 4 месеца

Че ще стане така, но вместо да предприемат реформи, техните управници се заеха да ни чернят и топят за всевъзможни "грехове" пред ЕС и да се опитват да настройват отделни държави срещу нас! Е, не се получи и времето е изгубено в безполезни неща а няма как да се върне! И сега накъде драги ми Северо-Македонци?!

5

Таааака

преди 4 месеца

За Скопие конституционни промени, за Украйна бърза писта, ееее

4

Анонимен

преди 4 месеца

намагнитване ги чака БРЮМ

3

Претоплена манджа

преди 4 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ко ше и променя на конституцията - да не са наследници на Александър Македонски :)))

1

Hi, тикволандци

преди 4 месеца

Прекръстете се на Тикволандия. Вдигнете паметник на Бойко и Пеевски и те да ви крадат доживот заедно с останалите американски слуги, докато си мислите, че са виновни руснаците, с които сме скъсали всички отношения и комунистите, каквито не съществуват в сегашното хилядолетие. Тиквииии, срам и позор сте за нашите деди