46

Анонимен

преди 4 месеца

Доколкото си спомням, Овчаров на прословутия си Перперикон покани премиера Б.Борисов да му покаже какво са открили. Можеше да покани и министъра на културата заедно с премиера, но професорът предпочете да контактува директно с Б.Б.. Телевизията улови веднаж спор на млад човек с Б.Б., в който влизащият в премиерския кабинет професор директно нахока младежа. Останах с впечатление, че ББ и Н.Овчаров са добри познати.Това проличава и сега, когато професорът показа,че е доволен от нарязването на ПСА.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко за Овчаров,като археолог го уважавам но явно е напазаруван.Подкрепя вандалщината,страх го е от референдуми,признаците са на лице.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ще поеме отговорност е въпроса.Тая тодева вече ходи с охрана но и на другите виновни няма да се размине.

43

Лиско

преди 4 месеца

Този паметник има само политическо значение за тези, които направиха преврата през 1944 г.България не е водила война с СССР, не е имало фашизъм и няма защо да ни освобождават.СА е помогнала на шумкарите да вземат властта за цели 45 години. Такъв паметник не е нужен, а ако някой го иска като Димитровград, да си го вземе .

42

Анонимен

преди 4 месеца

Франция, Германия, Израел, САЩ гонят фашистите и до днес. Фашистите са съдени в цяла осввободена Европа, с изключение на неосвободената от фашизма - Испания, Португалия. Народният съд е залегнал в Парижкия мирен договор, където България е задължена да съди всички бивши фашистки власти и техните жандармерии.

41

До 45

преди 4 месеца

Гладоморът отдавна е признат международно, а Сталин е "генералисимус" на Червената армия. Т.нар. "народен съд" е извършен изцяло под негова диктовка.

40

Анонимен

преди 4 месеца

До 44 Да бе,ама Сталин,а не руската армия.А дали е било точно така щото Хитлер е избил 6,милиона евреи и 4.5 милиона украинци,за другите няма да говорим

39

Анонимен

преди 4 месеца

До 41 Само дето няма кой да ти го признае международно,а до скоро ЕС честваше Деня на Европа на 9-ти май,а Русия деня на победата над нацизма

38

До 38

преди 4 месеца

В България комунистическия режим е обявен за престъпен, а този паметник е построен от хората, които го наложиха. Сталин е избил шест милиона само в Украйна, дали е бил по-добър от фашистите???

37

Анонимен

преди 4 месеца

Махайте и постамента и паметника и плочките и бетока около него. На тяхно място трева и вечнозелени храсти и дръвчета. Вчера реваха за мръсен въздух, днес обясняват да седи бетона. Ами дайте направо цялата Борисова и Княжеската да ги превърнем в Паркинг, да има къде да си паркират колите докато умират от задуха!

36

До 39

преди 4 месеца

Ако питаш някой "правоверен", ще ти каже, че го е отървал от неверниците. :))) Онези се борят с християнството, вие с фашизма, а дон Кихот с вятърни мелници. Всеки луд с номера си.

35

при Сталин

преди 4 месеца

Тоя паметник да иде при паметника на Сталин!

34

Анонимен

преди 4 месеца

До 35 Да ,ама твоя Баязид не е отървал света от нищо

33

Анонимен

преди 4 месеца

До 34 Абе ти не можеш ли да четеш,че такива паметници не можеш да издигаш.А това е паметник на армията победила фашизма и е международно признато

32

Така

преди 4 месеца

Ще раздадат по едно парче на всеки един антифашист.

31

Така

преди 4 месеца

За скрап.

30

Анонимен

преди 4 месеца

абе да вдигнем и паметник на баязид- той е също част от историята! Даже турското робство е 11 пъти по- дълго от руското, което е 45 години.

29

Анонимен

преди 4 месеца

До Реалиста .Само дето за други имат то за това си има определени инстанции международни, които да решават,а ти какво си решил си е твой проблем.

28

Анонимен

преди 4 месеца

А ИМА ЛИ АКТ ЗА НАПРАВАТА НА МО=Ч=А???

27

drama?

преди 4 месеца

Проблемът е решен- даваме го на Копейкин и мая да му се кланят по 5 пъти на ден!