131

Най-краткият ден

преди 4 месеца

Дали случайно точно днес гласуваха това? Днес е най-късият ден в годината, предстои най-дългата нощ. Според вярванията на нашите деди, от днес в света на хората нахлуват нечистите сили и чак до Йордановден е опасно да се излиза навън нощем, защото е възможно да те нападнат дяволи, караконджоли и други подобни. Това е нашият аналог на Хелоуин. В такъв мистичен и опасен момент от календара нашите избраници промениха Конституцията. Да видим какво ще каже Конституционният съд.

130

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен ВНОС на министри - решението на проблема с корупцията. ......... по-скоро внос на върховен съдия от Дубай. Техния гледал най-сложните дела максимум за 3 дни и често налагал смъртни присъди.

129

:)

преди 4 месеца

датата 3-ти март няма никаква историческа стойност за България...дори по времето на комунизма не е честван като официален празник....тази дата трябва бъде сменена, имаме дати на въстания, имаме на независимост и куп други подходящи дати...

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Мотиватор 134 - Какъв колега, може да съм ти аз?

127

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 135 - Вземи и се гръмни. Ако имаш деца - кастрирай ги, че да не се разпространяват болнавите ти гени.

126

Анонимен

преди 4 месеца

До Мотиватор - Такива като теб и коемнтари не може да пишете. Посредствена сгaн и миризлива пacмина ... Това представлявате.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Тази промяна за двойното гражданство не е случайна. Има конкретен замисъл и той не е Кирчо да стане премиер. Не. Така са му измили очите, за да убеди неговите да гласуват. Според мен руснаците ни готвят конкретен кадър от щатите, който е тайно русофилски настроен, да ни стане премиер. Дано от САЩ да дадат достоен отговор на това - с по-качествена кандидатура. Предстои да видим. Но може спокойно да си го признаем - ПРЕХОДА СВЪРШИ. ЧЕСТИТО!

124

Мотиватор

преди 4 месеца

Ми бий си и ти един минус колега. Да имаш 2

123

Анонимен

преди 4 месеца

Ние си мислехме, че Слави няма да е корумпиран, защото вече е милионер, а то се оказа, че той е даже по-корумпиран от Бойко Борисов и е искал само да стане 3-та или 4-та политическа сила, за да може да играе патерица на Бойко, но когато стана 1-ва сила, "резко го хвана Ковид" и не можа да състави правителство. Помните ли ги тези събития от преди 2 години? Или вече забравихте. И сега като гледате ИТН, спомняте ли си как ни излъгаха? Май вече забравихте.

122

128

преди 4 месеца

Май само минусчета биеш, че и по едно. Та да обобщим - Няма да дойдат НИКАКВИ "сносни кадри" от чужбина. Ако някой си е изкарал втро гражданство и е супер спец. в областта си, познайте, колко го боли за Българая? Освен, ако няма оферта, да си напомпа банковата сметка, забравете, че ще се върне от гузна съвест. А другото е, че ПП-ДБ, може и да не са втора политичекса сила,както са тръгнали. А ако се "разделят", ДБ може и стигне нивото на славчовата партия.

121

128

преди 4 месеца

Какво грешно казах? Както и да е. Питам, защо вярвате, че СЕГА, ще внасяме кадърни кадри? Все едно в България нямаме такива, или ако си в чужбина и нямаш чуждо гражданство, не ставаш за нищо.

120

Анонимен

преди 4 месеца

ВНОС на министри - решението на проблема с корупцията.

119

Анонимен

преди 4 месеца

До Господ Гледа! - Прави се на умрял заек.

118

Анонимен

преди 4 месеца

"Мисля, че това е добра промяна. Браво. Сега спокойно можем да си внесем къдърни хора." - Какво те спираше, да си внесеш кадърни хора и преди? Само не ми излзиай, че всички бъглари в чужбина сме с двойно гражданство или, че само успешните се с двойно такова. Вече докарахме един чужд гражданин, да ни управлява, ако не си спомняте за НДСВ ... Не приключи добре.

117

Господ Гледа!

преди 4 месеца

Бойко явно много са го стиснали за тoпчиците (стафидките), щото обикаля Народното като болнав. Гледа на умирачка. Хаххахахахаха Господ бави, но не забавя. БОЙКО, ГОСПОД ТИ ГО ВРЪЩА, ЗАЩОТО ПРЕБИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.

116

Анонимен

преди 4 месеца

До :) ДАЙ КИКИ! ДААЙ!! - Съмнявам се. ПП и ДБ имахе 860 000 гласа общо, а сега заедно имат 620 000. Подобно претаня за година и половина и падащи рейтинги, както и изключително слабо представяне на кметските (само в София имаха задоволително представяне и то на първи тур. Втори тур беше на ръба на катастроафта ...), някак си не ми дават надежда, че ПП-ДБ биха имали повеч от 15-16% на едни нови избори и то с "ала-бала".

115

ГЕРБ се самоуби

преди 4 месеца

Отдавна се знае, че българските министри влизат само, за да крадат и има една теория за това да си внесем министри. Мисля, че това е добра промяна. Браво. Сега спокойно можем да си внесем къдърни хора. С ГЕРБ-аджийските калинкки е свършено. ГЕРБ практически си гласува самоунищожението.

114

Анонимен

преди 4 месеца

"Това с двойното гражданство е добро. Има много къдърни българи в чужбина" - А ако са и агенти на чужди служби, официално, пак нем да има поблем, нали? И какво, като има кадърни в чужбина? Ако искат, да са във властта в БЪлгария, да се откажат от гражданстовот си!

113

Така е

преди 4 месеца

До Анонимен Това "бетониране" си има име. Тоталитарен режим.

112

Анонимен

преди 4 месеца

До ВИДЯЛ - Нагажда се според ситуацията. Плануваше да счупи сглобката, ама явно "Посолството" е имало други планове.