268

Гламав народ

преди 4 месеца

Всички осъзнават какво предателство се случва като гледам отзивите само някакви туп ани и *** са доволни обаче продължаваме да си пишем коментарчета и изразяваме възмущение във фейса докато тука трябва да се изрине цялата гмеж леви десни центъра всичкия бакукда се изрине така че изобщо да не стигнат до следващи избори

267

Анонимен

преди 4 месеца

СЕГА ОСТАВА ДА НАПРАВЯТ СЛЕДВАЩАТА ПОПРАВКА - И ТАКИВА БЕЗ БГ ГРАЖДАНСТВО ДА СТАВАТ ДЕПУТАТИ,МИНИСТРИ И Т.Н.

266

Анонимен

преди 4 месеца

КОГАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРЕКРАТИ МАНДАТА НА НС ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРЕКРАТЯВА ПЪЛНОМОЩИЯТА НА ЗАГУБИЛИТЕ ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ СУБЕКТИ ТИТУЛУВАЩИ СЕ ДЕПУТАТИ,А СЕГАШНИТЕ СУБЕКТИ ИСКАТ ДА СА ВЕЧНИ И ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ ДОВЕРИЕТО ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ПАРТИЙНИТЕ С ДАЛАВЕРКИ ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!...

265

Анонимен

преди 4 месеца

Има много качествени Българи с двойно гражданство.

264

Анонимен

преди 4 месеца

Защо смяташ, че лидерът на партията не е марионетка. Давам пример с Бойко Борисов. Тичична марионетка. Който му плати, той го клати.

263

Анонимен

преди 4 месеца

Най-накрая мога да стана депутат. Обаче това не помага, трябва да съм премиер ако искате да Ви помогна.

262

Марчело

преди 4 месеца

Трябва изрично да се запише , лидерът на партията участник в избора да бъде и кандидат за премиер.Така няма да ни управляват марионетки.

261

Анонимен

преди 4 месеца

Още една промяна е, че съпругите/съпрузите на депутати и министри ще получават същата заплата като тях без да се назначават за нищо. Така вече няма да е нужно да им се урежда служба.

260

Анонимен

преди 4 месеца

Ето за това българите пак чакат Русия да ги освобождава. От някои посолства незнаят как да си създават приятели и вместо да подадат ръка те размахват камшик. Без тях тази мерзка сгобка нямаше да съществува. Но ние българите ще помним .

259

Анонимен

преди 4 месеца

Голяма мизерия е Българския народ за да се позволяват такива промени в Конституцията! С тези промени ще се сменят българските депутати с турски депутати. Това е работата и целта на ДПС в българския парламент.

258

Супер Селтак

преди 4 месеца

Стига сте ривали, има положителен момент от цялата работа - ще можем да си избираме немци да ни управляват, определено имаме нужда.

257

Ердоган

преди 4 месеца

Полумесецът ще изгрее и на вашата улица! Дунавският Вилает завинаги ще е част от Тюркийе Джумхюриети! Учете турски! Ще ви трябва!

256

Анонимен

преди 4 месеца

Новия посланик на САщ не си губи времето .Унищожава със замах .

255

Анонимен

преди 4 месеца

Това е падението на една велика държава.Направиха предателството легално.Първият с двойно гражданство както се докопа до власт ще ни обяви за част от друга държава и ще станем като кюрдите...народ без държава.Ей,има народи,които реват да си имат държава,а вие ни я унищожавате!

254

Моряк от Бургас

преди 4 месеца

За детска градина - 3 години уседналост, а за депутати и Висши чиновници - 18 месеца. Нямам думи....

253

боби

преди 4 месеца

Гледайте на другите избори как ще ни навалят хора които не могат да говорят български , ....и всичко това заради амбициите на Кирчо , на когото не му е ясно какъв автогол вкарва на България !

252

Крум

преди 4 месеца

Българският Парламент става като Кърджалийският Общ.съвет и състава на Общината -90% братчеди! Напред към Шенген и Европейските ценности начело с ятагана и чалмата!

251

аман

преди 4 месеца

Тия от запад с двойно гражданство и друг стандарт като ги изпратят тук ще са неадекватни с дереджето на народа

250

Анонимен

преди 4 месеца

Уредиха и евреина от ПП ло рел с двойното гражданство дето го криеше, арабите ще ни намразят и ще пострадаме ...

249

Анонимен

преди 4 месеца

На турците *** имперски амбиции ще им излязат през носа. Опитват се да седят на прекалено много столове, а са гола вода