9

Американ

преди 4 месеца

Лъжите на bloomberg... В Тексас почвата е глинеста, равно е и водата трудно попива, така че на места си има наводнения от преди да има и помен за затопляне. Просто сега се държи сметка къде се стори, има карти с районите в които се наводнява и хората ги избягват.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Нов лаф - климатични мигранти, Еми има наводнения, облаци над сушата изведнъж набъбват и растат и не сират да валят, е как така.:))

7

Забрави забрави!

преди 4 месеца

До Aнализатор - където и да се местим тук ДС командва !!

6

ПорЦелан

преди 4 месеца

Колкото повече усилия се полагат да се намалят пожарите, толкова пожарите са по-разрушителни. Бях веднъж на едно плато от което се вижда половината САЩ, Меса Верде - Колорадо. Там имаше табела: след пожара 18.., след пожара 18..., , след пожара 19... Това там си е нормално и резултата от усилията които се полагат е меко казано отрицателен.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната доза екоталибанска глупост.

4

Aнализатор

преди 4 месеца

Не ги мислете Хамериканците-имат 10 милиона кв. км- колкото 90 Българий за да се местят-ние къде ще идем ако се наложи-на знам.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Тези от фърст стриѝт фондация да ме бяха взели мене. Щях да им кажа,че имотите които са построени в районите които се наводняват не държат цена. На никого не му се живее в гъба,те сега ли разбират?

2

Анонимен

преди 4 месеца

То затова цяла България се изнесе в София. :)

1

Безимен.

преди 4 месеца

Според First Street между 2000 и 2020 г. общо 3,2 милиона американци ще се преместят от райони с висок риск от наводнения.Сега сме на път за 2024г.Колко са се преместили????