56

Анонимен

преди 5 месеца

Ако всичко гореописано е вярно, заслужава си да изтърпим тези неволи, ако Мазното и Мис Бони напуснат!

55

Инженер

преди 5 месеца

Нападките започнаха отдавна от ДС-принцчето и антуража му. Тогава не мислеха, че ще трябва да работят с хората, които така яростно хулят. Но успяха да отвратят средния софийски избирател, включително и дясно настроения. След рекордно ниска избирателна активност и на косъм от това, традиционно синя софия да има червен кмет, сега никой не иска да работи с тях. Не и с парашутист, който си купи изборите с много пари.

54

Бунгар

преди 5 месеца

Терзиев какво чака? Време е да подава оставка и да си гледа бизнеса. На Костадин Лютов му отнеха апартамента в София мафията която се занимава с жилищни далавери. И това е бивш Главен прокурор на България.Сега родата му пълзи към власта. Терзиев няма нужда да бъде перде.Видимо неможе да се управлява София с този турлюгювеч,който забъркаха избирателите.Да отстъпят на втората или третата сила в София или ротационно,както в Парламента

53

КАТЯ

преди 5 месеца

ВАНЧЕТО Е ЛИДЕР ЖЕНА СЪС ЗАМАХ СЪРЦАТА ЖЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

ФОЛИ

преди 5 месеца

БОНИ СОФИЯ НЕ ТЕ ИСКА !!!!!!!!!!!!!!!!

51

Баце към Бонев

преди 5 месеца

Аз казвах ли ти че си гола вода...въздух под налягане?!

50

жасТ

преди 5 месеца

синя София , зелена София , червена София , спаси София , прайд София ,,,,,,,,, ко стаа бе ?! сички от селата за София загрижени :)

49

бай Ламби

преди 5 месеца

Да идат при нас столичани.На село живота ври и кипи.Още месец два и почва кърската работа.Не се блъскайте работа ще има са синца ви!Нема се плашите!При назе общински съвети няма, има само кмет ама него никой не го бръсне и за....един плод дет се прай ракия от него.

48

торенте

преди 5 месеца

ей тия, така че напраат, че Данчето със свещ ще я търсим

47

Анонимен

преди 5 месеца

Мухахахахаха, бухахахахахах сетихте се в 23 ч преди настъпването на 9 Септври. мухахахаха, бухахахахах

46

Анонимен

преди 5 месеца

Мис Бони и ДеСеРзиев са толкова сини колкото Вигенин и Сергей Станишев

45

haha

преди 5 месеца

Тези смешковци не стават и за *** за зеле.

44

Анонимен

преди 5 месеца

ЩЕ БЛОКИРА РАЗБИРА СЕ...ДЕМОКРАТИТЕ СТОЛИЧАНИ ВСЕ ОЩЕ РАЗЧИТАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА "ТОПЛОФИКАЦИЯ" ДА ГИ ТОПЛИ ЗИМАТА...ДА АМА НЕ,ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА И БОГАТИТЕ СТОЛИЧАНИ СЕ ОКАЗАХА БЕЗ ПУКНАТ ГРОШ ЧАКАЙКИ БРЕЖНЕВ ДА ГИ ПОСЕТИ,ДА ЦЕЛУНЕ ЖИВКОВ И ДА ПОТЕКАТ ЕДНИ БЕЗПЛАТНИ РЕКИ ОТ ГАЗ И ПЕТРОЛ...АМА ГУШНАЛИ СТУДЕНИЯ РАДИАТОР НА "ТОПЛОФИКАЦИЯ" И НЕ ГО ПУСКАТ,ЗАЩОТО ЗНАЯТ ДРУГАРИТЕ В СОФИЯ,ЧЕ С "ТОПЛОФИАКЦИЯ" ЗЛЕ,БЕЗ НЕЯ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!!!

43

Ухо

преди 5 месеца

Не ставаш подавай ОСТАВКА ВЕДНАГА!

42

Синя софия

преди 5 месеца

Да си събира багажа и да напуска тази позиция , явно е че са неспособни .София не е синя , видя се на последните местни избори

41

Анонимен

преди 5 месеца

То пък една столица, то пък един живот там...

40

Анонимен

преди 5 месеца

Отстъпете на Григорова, тя е синдик и ще се справи.:))

39

Стар софиянец

преди 5 месеца

Докато има такива фалшиви герои като Борис Бонев СО ще е на същото дередже.Той си е навил едно на пръста и го повтаря непрекъснато,а съвсем не е наясно че София е повече от двумильонна ,а той е твърде ,твърде малък за да знае всичките и проблеми.СО не е само центъра където миеше Графа и който познава А и приссединените села и квартали катоПасарел и Мрамор,Бухово и Д.Богоров,Световрачене и Лозен,Кривина и Волуяк и още иоще до 24 броя.Този хлапак не става и за домоуправител камо ли за шеф на съвет

38

Анонимен

преди 5 месеца

Ще изсветлим дрогерите децата на Възраждане, които се занимават с производство и ще освободим градът от тези мошенници! Няма да се предадем!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Горе главата!! Никакъв Гербб!