31

Соросопийските медии

преди 3 месеца

Чети, народе! Чети и научавай истинските новини, не фалшивите новини, тиражирани от американските ЦРУ медии в окупирана България, като БНТ, On Air, Nova ЦРУ-TV, bTV, dir.bg, dnes.bg, НОВИНИ БГ., capital.bg, 24 часа, Уикенд или Труд. От 01.01.2024г. БРИКС(Русия, Бразилия, Китай, Индия и Република Южна Африка) има вече 5 нови членове. Новите членове са: Египет, Иран, Саудитска Арабия, Етиопия и Обединените арабски емирства(ОАЕ). С това държавите-членки на БРИКС(BRICS) ca вече 10. Има и още 14 държави подали документи за членство: 1. Алжир(кандидатура от 2022г.) 2. Бахрейн(кандидатира от 20

30

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 30 Ако не бяха украинците сега щеше да храниш пет пъти по мързеливи, нагли и многобройни руснаци.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Че в края на 2023 отпуснаха от нашия Държавен бюджет 12 000 000 лв. за мързеливите и нагли украинци, които хрантутим в България. Всички страни са пропищели от тях!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Дерипаска,Милер,Розенберг, Чорни,Авен,Абрамович,Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Най-важното събитие е, че руснаците още се мотат и не са отвели хохляците :(((

26

Щерю

преди 4 месеца

Третата световна война трябва да бъде подклаждана от агентите на Илюминатите. Целта е войната да избухне между ционистите и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да бъде проведена по такъв начин, че ислямът (мюсюлманите) и ционизмът (на Израел) взаимно да се унищожат. Останалите народи също ще бъдат разделени и принудени да воюват до пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение... (от писмото на видният сатанист Албърт Пайк до високопоставения масон Джузепе Мацини, 1871 г.)

25

За щастливи българи!

преди 4 месеца

Най-важното е Шенген и Еврозоната. Ревльозоната ще е по късно! Гордейте се с ППДБ и другите партии като ГЕРП, БСП, ДПС! Те са бъдещето на всеки ниско интелигентен, а те не са малко на Балкана! Значи народни партии с 30% са напълно достатъчни! Светли висини за в бъдеще желая на всички! Важно е да сте в клуба на богатите и аристократите - Европа с една дума! Изживявайте се по-бързо, че да си посъроим нова държава, ние истинските българи с нашите национални герои!

24

Liberal Criminals

преди 4 месеца

Либерастията продължава да тъпче и унищожава света, почна от семейства, морал, сега са цели общества. Тази проказа която е навлязла навсякъде разяжда всичко като ръжда. Света има нужда от президент като Тръмп за да се спре този сатанистки план за погубване на света. Да си пожелаем много либерастия да слезе на 2м под земята през 2024.

23

Ама ти сериозно ли?

преди 4 месеца

"през годината в света бяха отбелязани рекордни температури и 2023-та бе отбелязана като една от най-горещите, а може би и най-горещата, година в света за всички времена." --------------------- Кои всички времена бе, Красьо? Милионите години от появата на човешки същества на планетата или милиардите години от появата на живота на Земята?

22

Баба Ванга

преди 4 месеца

Зеленски и Байдън ке пукнат на голям световен празник! Когато и да се случи - голям празник ще бъде!

21

SLAVA UKRAINE

преди 4 месеца

уцелили детска градина в ПРО СИА.. голем празз.. ЦЕЛТА ПРАИМЪЛи са РОДИЛНИТЕ доМОФЕ У МАСКВЕ.... СЛАВА УКРАИНЕ

20

Делириев

преди 4 месеца

В центъра на белгород 14 човека след ракетен удар на местното пво дадоха фира за идеите на путев. Ура друзя!

19

Дано

преди 4 месеца

Следващата година всички рептили на трибунал! И мир за обикновените, нормални, добри хора по света!

18

Христо Христов

преди 4 месеца

Годината в която стана ясно, че Русия няма никакъв проблем да смачка ЕС ако поиска. И в която стана ясно, че евроатлантическа българия ще умре, защото вече над 85% са неграмотни и некадърни мързеливи про'с'таци.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Само вторично подивели индивиди в наше време могат да се интересуват и екзалтират от война. Това са хора, които НЕ ПРОУМЯВАТ същността на войната: смърт, страдание, унижение, разруха.ВОЙНАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО-Папата за това е прав.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Как е 82-ОМБР, стигнахте ли Крим, или още разчистване телата на 47-а от минните полета?

15

АнонимеН

преди 4 месеца

СМЪРТТА НА БУНКЕРНИЯ ФАЛШИВ ПУТИН КОЙТО УМРЯ ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА! СЕГА Е ОСТАНАЛ САМО ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ЗАСЕГА :D

14

Анонимен

преди 4 месеца

2023г реставрира Студената война. Защо? 1. Геронтокрация-хора на възраст около 80, възпитани със светогледа на противопоставяне и груба сила са на върха на управлението на света. Същите са възпитани в насилствено тоталитарно налагане на доктрини на масите; склонни да реставрират фашизма, за тях историята е свършила. 2. Полуграмотни млади хора отворени към хедонизъм с 0 толерантност към усилие. 3. Подмяна на смисъла на думите.

13

БОИАРИСХНИК

преди 4 месеца

под вода сха влизате у схенгено с водолазен суут.. ПРО СИА УМРЕ,, фалира

12

82-ОМБР

преди 4 месеца

Слава Дядо Мраз!