32

Анонимен

преди 4 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

31

Анонимен

преди 4 месеца

След като мутри ни управляват ще се нагледаме на още по-големи золуми и все в името на тяхната правда. Тях не ги интересува нито историяята ,нито културата , нито пък признаваат мнението на народа . Всичко ще си дойде на мяястото , те също ще отидат на своето място според възмездието , което рано или късно ще им се въздаде .

30

Анонимен

преди 4 месеца

Вън от България руски слуги, България е за хора които милеят за нея ,а не за слуги на други държави, които ни поробват!

29

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 29: Нъц!... Не се руши никаква България (опазил Господ!). Руши се съветската десетилетна комболшевишка/сталинистка/нацистка наглост и се приключва със слугинажа на 'българите"-родоотстъпници/чуждопоклонници. Това се прави.

28

Анонимен

преди 4 месеца

До КопеуетаВАШАТА МАС Е ДОСТА ПО-МАЗНА И НЕ Е ЕДНА ДЕСНИ ЮНАЦИ.

27

Анонимен

преди 4 месеца

ПРИ СЪЮЗА С НАЦИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ Е ПОЛУЧАВАЛА ТАНКОВЕ САМОЛЕТИ И ТН ПРИ СЪЮЗА С ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР ОГРОМНИ ВЪОРЪЖЕНИЯ, КОИТО ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗДАДАТ НАРЕЖАТ И ПРОДАДАТ, СЕГА СКЪПОПЛАТЕНИ ЧЕРТЕЖИ... ИЗВОДА КАКЪВ Е ИЛИ ДНЕШНИЯ НИ БРАТ Е МНОГО СТИСНАТ ИЛИ Е ГОТОВ ДА НИ ХАРИЗА НА ТУРЦИ ИЛИ РУСНАЦИ ВСЕКИ МОМЕНТ.

26

Копеуета

преди 4 месеца

Ние също искахме оставката на една Мас. Тия от Крушовица,ама не биде ."Келепир има в тая работа" е казал Алековия герой.

25

Анонимен

преди 4 месеца

СИМЕОН РАДЕВ Е НАПИСАЛ СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ. ДНЕС МОЖЕ НЯКОЙ ДА НАПИШЕ РУШИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ. ДАЖЕ ПРИ ФАШИСТКАТА ВЛАСТ НИКОЙ НЕ Е ПРЕИМЕНУВАЛ УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ, НИКОЙ НЕ Е РУШИЛ ПАМЕТНИЦИ СПОМЕННИЦИ И МОНУМЕНТИ. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ ЗА ДНЕШНОТО ЕСТЕСТВО НА ДНЕШНИТЕ ЕКСПЕРТНИ СТАНОВИЩА. ТО БИВА НАГАЖДАЧЕСТВО БИВА АМА БИВОЛ ЗА МЕЗЕ НЕ БИВА.

24

Член

преди 4 месеца

Ние също искахме оставката на една *** от Крушовица,ама не биде .

23

Анонимен

преди 4 месеца

До МайораСЪВРЕМЕННАТА КУЛТУРА - ЧАЛГА И ПРОЧЕЕ ГЛУПОСТИ НЕ СА КУЛТУРА, А ТОВА СИ Е ОТВСЯКЪДЕ ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА. С ВИСОКА ХУДОЖЕСТВЕНА СТОЙНОСТ. С 80 ГОДИШНА ДАВНОСТ. ТРЪГНАЛИ ДА РУШАТ ПАК, А КАКВО СЪЗДАДОХТЕ, РАЗРУШИХТЕ МНОГО НО КАКВО НАПРАВИХТЕ А НАПРАВИХТЕ РЕМОНТА НА РЕМОНТА.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Надминаха талибаните... знате ли кой руши един паметник, ами този, който му се е откъ снало от сърцето за американските летци да тури едно камъче. Такива хора нямат преклонение пред загиналите те говорят лошо за тях и след достойната им смърт. НЕ РУСИЯ НАПАДНА ГЕРМАНИЯ ДРАГИ НЕОФАШИСТИ, А ГЕРМАНИЯ НАПАДНА ЦЯЛА ЕВРОПА И НАКРАЯ НАЛЕТЯ И НА РУСИЯ. ГЕРМАНИЯ Е АГРЕСОР, ПОЛЗВАЛ ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ЗА ПЛАЦДАРМ. АРМИЯТА НИ ЗА ОКУПАЦИИ НА СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ И ТО ДАЛЕЧ ЗАД БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Обърнете внимание, че за такъв огромен монумент се е намерил в тази страна само един """""""експерт""""""" който да напише че е опасен и не може да се реставрира на място. А в Наказателния кодекс още си стои престъплението безстопанственост за такива които не се погрижват за имуществото им което им е поверено да го стопанисват. Демонстративно за този монумент, в памет на хиляди загинали български антифашисти и на народа освободен от тежката диктатура на цар Борис Немски Натрапений Последни.

20

В,В,ПУТИН. Z,

преди 4 месеца

Реставрирайте ги. и ги. върнете. на. мястото им,

19

Анонимен

преди 4 месеца

За областния ще се погрижи Господ. За такива кощунства като рязане на паметници и взривяване на мавзолей Господ се грижи. Той си има ценности, принципни божии, не повратливи като евроатлантическите, изповядвани от пребоядисани фашисти в комунисти и сега пак в демократи.

18

Волноваха

преди 4 месеца

Всички мошеници подписали тази измислена заповед за "демонтажа",в скоро време ще бъдат изпратени в Колима (до живот)за да правят компания на Навални.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Не само остава на областната управителка, ами и затвор за гавра с паметник, както е по закон!

16

Майора

преди 4 месеца

Първо другарю Таков , това не е паметник на културата , а това че намерихте един чиновник да издаде фалшива заповед , при положение че има решение за премахването му , е сруг въпрос! Жалкото е че вие като наследници на мракобесната и забранена БКП , поставила този паменик , не защитавате страната , а Русия и Путин! Стига с тази демагогия!

15

Зозо

преди 4 месеца

"От "БСП за България" в СОС могат официално да се оплачат на Карекин Втори - върховен патриарх и католикос на всички арменци /арменския поп/ :))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНе бе от 1993 година се опитвате да съсипете цяла България и Българския велик народ и засега от 9 го направихте 6 милиона.

13

rambaldievskievich

преди 4 месеца

"От "БСП за България" в СОС поискаха оставката на областния управител на София" Те и замразени щъркели могат да искат, ама кой ли ги е...а?