23

У бре

преди 4 месеца

А вие ли сте истинска опозиция? Я погледни зад себе си онзи пишман-защитник на ПСА,дето за малко не си отряза пръстите на оградата! Опозиция да видиш,мила моя майно льо!

22

Анонимен

преди 4 месеца

До 22 Абе ти нали не си българин що се буташ,аре в С.Македония и те така,а кой прави Ала-Бала всички знаем,та даже си и признават е вярно ,че никой не е очаквал записи да има и да лъснат,ама....

21

Анонимен

преди 4 месеца

А вие, управляващите, нямате култура, ама седите и пари взимате. Паметникът поне не харчи, за разлика от вас.

20

северомакедонец

преди 4 месеца

До АнонименТая песен, че от ляво не са истинска опозиция ги остави за Възраждане и ПП... Нали са или бяха уж опозиция - Едните Без ГЕРБ не могат да си платят автобусите, Другите правят ала бала за руски кяр... Или ДПС и ГЕРБ - опозиции на себе си. А ИТН не смееха да гласуват един път Без Цонев от ДПС да ги изкомандва..КК ключов спойлер на ГЕРБ, разведките на НАТО са го гепили за яйцата (за офшорките). Що не подкрепи в София левицата?

19

северомакедонец

преди 4 месеца

До Иван Синът на Нинова е в Америка, понеже е доказан изключително талантлив математик и няма какво да научи в СУ или в ЕС....Какво да се прави: математика се развива само в САЩ, Индия и Китай

18

Анонимен

преди 4 месеца

Свободата на Българина ще дойде от Българското Внуче Америка, Понеже това е една от страните където Българските Ковбои - селяните не са Унищожени! Там през Америка са Минали нашите Творци - Българските Ковбои - да творят всичко.... А през България мина Крепостническото Право по заповед на Иларионович Сталин и СССР унищожи - изкорени Творците по Българските Земи - Българските Ковбой...запазили памет за Род и Родина! Те Османците не успяха да унищожат Българските Ковбой, но кумунистите успяха!

17

Бай Дрън

преди 4 месеца

Оффф...по-голяма продажничка от Корнелия няма сред опозицията. Тя разруши партията си, влезе в коалиция с днешните продажници, изнесе за Украйна супер много боеприпаси и оръжия...Не разбра, че не Възраждане и е проблема, а собствените и хлра, които я напускат постоянно.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Курнелче, ти на кой Бог се кланяш?

15

Анонимен

преди 4 месеца

България ще пребъде, понеже е Божествена! Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов! Бог е Българин, Цар е Българин! Отечеството Българско! Разумът Български! Вярата за Българина! Надежда за Българина! Любов към Българина!

14

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Ненова вместо да брани паметника с гърдите си, пак играе за Винету. Винаги е играла за Винету. В най-важните моменти. Иначе като е тихичко го играе, че е някаква опозиция. Изнесе маса боеприпаси за Украйна като министър и сега в най-решаващия момент пак на страната на Винету. Какъв срам!!!

13

Иван

преди 4 месеца

Едно не мога да разбера. Нали уж говорим за патриоти - милеят за родината? Защо сина на тази женица живее в САЩ тогава?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Комунисти - Банда Главорези на Българския Народ!

11

Член на БСП

преди 4 месеца

Нинова е абсолютно права за поредния театър на Възраждане и ДПС! Същото го гледахме и с разни Атаки, Угоени птраиоти, Марешковци, Барековци и там подобни, и въпреки това пpoстия български народ не се научи че това е казионна опозиция, нарочно пускана от ГЕРБ и ДПС да обира протестния вот! Ами за това сме на такова дередже...

10

Анонимен

преди 4 месеца

Пълно със Змии, Гущери, Таралежи, Лисици, Вълци, Скорпиони, Пиявици, Бръмбари, Мухата Цеце, Скакалци, Червеи, Гущери.... и всичките Гладни! А къде останаха Овцете, Козите, Кравите, Конете, Магаретата? Къде остана Българската Земя на Българските Ковбой - Селяните? Кой я взе? Кой я раздаде на Чичо ви Сталинчо по времето на Слефка Сергюнчи Сутрин Рано - СССР, другари Комунисти? Кой?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Съгасен съм с Нинова,но нека да допълня и Вие от БСП сте част от този цирк и не от сега. В България никога не е имало истинска опозиция. Сега е същото. Всичко заедно с Радефф без ПП и ДБ иакате държавата да е дестабилизирана и да влезне в криза. От ковид кризата действате така. Само блокирате работата на парламента и отлагате гласуването на бюджетите.

8

Нинова

преди 4 месеца

Циркът е голямо изкуство! Не обиждай граещите и участващите в него! Не си позволявай да сравняваш тези хора и тяхното изкуство с престъпниците в НС от разни политически поминийни ями, които освен да си увеличавате банковите сметки, друго не ви интересува!Вие не правите изключение!

7

Анонимен

преди 4 месеца

БСП НЯМА ПРЯВО ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ МЕНТОР

6

Териториален

преди 4 месеца

Точно БСП е патерицата на правителството....

5

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност БСП играе двойната игра от 1990 насам,ту в Нато, ту против падането на ПСА.Уж за социализъм, а приватизираше.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Пpeтonявaйтe бakъpa нaй-ceтнe!