11

баба мара

преди 4 месеца

след 20 години в англия съседите ми се връщат в българия децата им обачеостават защото там са завършили образованието си и имат работа

10

Ежко-Бежко

преди 4 месеца

Британия има толкова колонии по света,че слънцето на практика никога не залязва в Империята.Та сте седнали да мислите за англичаните че нямало да имат какво да ядат.Не забравяйте че Британия е част от ,,англоезичният свят",тези които командват парада.Останалите чакат на Русия и нейните природни залежи.И най-вече не забравяйте,че Англия и Индия на практика са един икономически затворен кръг,в допълнение на арабската петролна лига.За вас си мислете,не за богатите и парите им.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Kaч napa вaaa, Kocтyф?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Аз пък мислех, че рецесията в ЕС е вече 3 месеца факт, брекзит мрекзит в кюпа сте!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Пакистанските скакалци опоскаха всичко... сега РЕЦЕСИЯ!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Санкциите работят. Бавно. Но работят.

5

Чакалов

преди 4 месеца

За тая рецесия слушам от Януари 2020 когато Англия прекъсна връзката си с Еврейския Съюз. Щеше да има колапс на икономиката... Щяха да избягат работниците... Магазините щели да бъдат празни ... Острова щял да потъне... Изчака ми се чакалото . Ади бре. Нови напразни надежди ли пак ? Паунда е все така силен.... Магазините все така пълни ... А Колапса все не идва и не идва. А страх е останал само у четящите тая статия че ОТНОВО ще им се размине на наглобританците. Аре, догодина дано да стане.

4

анонимен

преди 4 месеца

казваше ви путин - "санкциите са като бумеранга..." ама кой да го слуша, оня рижия премиер тика укрите да воюват, а не да преговарят, сега си трошете тиквите, западни съсели!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Подарявайте оръжия на корумпирана украйна и после не се чудете.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Уж криза и рецесия, а самолетите пълни, кръчмите и курортите пълни, на скапарските марки акцийте се покачват, цените на жилищата летят, банките яко на печалба от раздадени кредити... нещо не го хващам, а само 5% били богатите? Нещо става в този свят, явно всеки си има печатница за пари в гаража, иначе толкова пари от кражби няма как.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ни интересува нас острова британия :)))