44

Анонимен

преди 9 месеца

За България има само един изход: РАБОТА ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !

43

данчо

преди 9 месеца

В момента в парламента има физически бой.Тази сглобка трябва да бъде изметена тотално.А прасето Пеевски трябва да бъде арестувано.

42

Смешен плач

преди 9 месеца

Кукловодите на Терзиев обещали на Бонев-Спасителя председателското място в Столичния общински съвет. Обещали, но не изпълнили, по варварски. Сега се сетили да призовават за отговорност, сиреч, друг да сърба онова, което те са надробили.

41

Анонимен

преди 9 месеца

По-добре да не работи,те не правят НИЩО за България и Българите !

40

Историк

преди 9 месеца

Ако им пукаше за София, евроатлантическите варвари нямаше да се занимават със събаряне на паметници и да оставят града да изглежда като поразен от буря, която минава веднъж на 200 години. Неслучайно е казано, че диваци и варвари в България са само фашистите.

39

Анонимен

преди 9 месеца

мутрите стиснали халката, оказват съпротива

38

до 54

преди 9 месеца

Значи всичко е точно? Може да спрат работата на народното събрание тогава, заради паметник на поробител? Ако отново попречат физически на заседанията, за мен трябва да ги съдят за преврат и държавна измяна.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахаха сега руснаци с двойно гражданство могат да ни управляват, управниците си слагат таралеж в гащите, хахахаха.

36

До Ицооо

преди 9 месеца

Бюджет имааа . СТАРИЯ си е там , щом миналата година си ходил на лекар и тая ще можеш споко. Просто кражбите от новия бюджет няма да ги приемат , ще си крадят по стария. Това е разликата

35

Ццццц

преди 9 месеца

Авторът няма търпение да използва фразата "собствен СОС" минимум още 5 пъти до края на деня, все едно това е журналистика

34

До ?

преди 9 месеца

Ми кандидатирай се , няма такава диплома за общински съветник. Хората гласуват за теб ..така че имаш пълен шанс да станеш

33

Анонимен

преди 9 месеца

Хич да не работят!Само приемат неадекватни решения,защото са на кристални пици и с разширени зеници.С въвеждането на това хора с двойно гражданство да заемат висши позиции ще се стигне неминуемо до унищожението на България и заличаването й от карата на света.Много ясно,че онези с двойното гражданство няма да мислят за България,защото гледат на нас като на хора втора ръка и ни подценяват.

32

ицо

преди 9 месеца

Г..ъ..зрожденци за пореден път показват какви антибългари са. Заради паметник на чужда армия окупатор, ще бойкотират бюджета на българия, парите са здраве и за всичко. Няма по долу от тези, просто няма.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Кекемян, пуделчето на Тиквения крадец ще ви оправи.

30

?

преди 9 месеца

Искам да работя в Общинския съвет. Нищо не правя, само гласувам против.Така няма шеф, няма работа, няма отговорности, няма задължения само заплатата си тече а за мен всеки ден е Коледа.А народа просттт не очаква от мен да работя за тази заплата, не търси отговорност че ме е избрал за него да работя. Той народа знае че аз или не работя или работя за себе си на негов гръб.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Запомнете от мен Българин не би блокирал работата на Столицата и на държавата!!!

28

Крико

преди 9 месеца

Са ппдб разбраха ,че с малцинство не може да се управлява. Нямат и 700к гласоподавателя от близо 6 милиона с право на глас , това те прави първи в статистиката , но не и в реално време . Терзииката без малко да го навали Ванчето в синята София, е видехме колкоме синя хахаха бас ловя ,че Ваня се радва че не е спечелила , като гледа каква мизериика се оформя. Всеки един народен представител в парламента е там защото хора са гласували за него , така че печелившите да не чакат спокойна работа

27

Анонимен

преди 9 месеца

Захарова каза: "Бълария ще си палти за паметника на съветската армия". Ето вижте какво стана: Парламента е блокиран,не е гласуван бюджета! Софийска община е блокирана! Хора събудете се! Това е опасно.В дъжавата има поне 4 парти на чужди служби.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Тук има дежурен Путинист на заплата.Май не е един.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Не се разбират защото така им е заповядвано от Москва. Това е ..Просто е...