12

1262

преди 5 месеца

Когато един платец е редовен и изведнъж пропусне 2 мес. е редно енергото да звънне един телефон да види какво става. Все пак става дума за лекарски кабинет, не за селска колиба.

11

Макс

преди 5 месеца

Стига бе, два месеца не е плащал, но не му е направило впечатление и сега енергото му е виновно.

10

09

преди 5 месеца

Не плащаш ток спират ти тока, нали ?Плащаш си тока не ти спират тока пък 15 000 email a да ти пратятИ тоя вдига патардия

9

Е, кой да е?

преди 5 месеца

Някой "доволен" пациент или педиатър конкурент.

8

Баба чичолина

преди 5 месеца

00

7

Анонимен

преди 5 месеца

И, ако не плащаш два месеца ток, не се впечатляваш? Викаш си, айде и третия, ако може така, без да платя. Царе сме да си търсим виновни, когато самите ние сме си виновни.

6

Анонимен

преди 5 месеца

откога уведомяване по мейл е официално признато, то по закон не е признато без да си подписал декларация , че искаш така да те уведомяват .Правят каквоти си решат

5

Клиент

преди 5 месеца

Изпратена е нотификация, а не ръчно да се потвърди смяната му !

4

А

преди 5 месеца

Лекарят /той не я доктор, доктор е титла/ издава ли касови бележки за прегледите си като е толкоз възмутен. Някой въобще виждал ли е лекар да издава касови бележки при преглед. Тези са най-сивата економика, не други. И защо никога досега на никой лекар не е правена данъчна проверка.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Не е работа на доснавчика да разследва, кой му е създал фалшивия профил. Омбудсманът нищо не може да направи. Следва да се обърне към полицията, но и там ресурса е ограничен до ГДБОБ отнасно компютърни престъпления и никой няма да го хв,рли за тази глупост. А всъщност май се оказва че доктора наистина не си е платил така два месеца,бил е уведомен че има промяна в профила му както правят всички фирми. Той не е казал, че промяната не я направена от него, с което я е потвърдилКакво реве....

2

Анонимен

преди 5 месеца

До Клиент - В отговора пише, че е изпратено такова съобщение, явно докторът или не го е видял, или не е обърнал внимание. Но пък, като не е плащал два месеца ток, би трябвало да му направи впечатление и да му светне, че нещо не е наред.

1

Клиент

преди 5 месеца

Когато се смени имейл в дадена платформа, е редно на стария имейл да се изпрати линк за потвърждение, ... в БГ както винаги при институциите и доставчиците на услуги важат "други" правила !