8

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

ТАКЪВ ПОЗОР ЕДВА ЛИ ИМА НЯКЪДЕ.ПАДНА ПЕДЯ СНЯГ И ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е БЕЗ ТОК.ТОВА ЯСНО ДОКАЗВА НЕКАДЪРНОСТА НА ЧЕЗ.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Снегът спря.Отсранявайте ги.Не е нормално при малко сняг веднага да има аварии.Така не може хубаво да натрупа сняг за Коледа.

6

БГ

преди 4 месеца

Хахахахааа

5

Анонимен

преди 4 месеца

Някаква когато бяха държавни, а не частни тези компании, се грижеха добре и обхождаха всичко. Частниците намалиха персонала и гонят само парите. Решиха, че природата все ще е благосклонна към тях. Кабелите отдавна трябваше да се положат в земята за да няма тези проблеми през зимата.

4

Анонимен

преди 4 месеца

В нищо не инвестират, но искат да лапат. Защо трябва да ви плащам, че стоя на тъмно и студено и ми развалихте уредите???

3

Анонимен

преди 4 месеца

Хм , не знаех , че Хасковска област е на Запад , че и ЕРП-тата й

2

ММ

преди 4 месеца

Не е лесна работата на аварийците от ЕРП Запад , но при добри температури пролет ,лято , есен може да се направи превантивна подготовка за зимата !! По 20 кв извод " Бента " от ВЕЦ Кокаляне до с Пасарел не е правена просека с години , така е и по другия далекопровод " Цръквище " от п /ст гара Искър и щом падне малко сняг олеле ! Малко хората ви псуват , ама са прави , плащат сметките си , искат и качество , а то го няма , Наша работа , човек не може и да направи вечер

1

Анонимен

преди 4 месеца

Хората още преди 30 години вкараха жиците под земята