66

Будинов

преди 4 месеца

Мнистерство на халтурата да си такова мамата.Само че *** без нито един документ удостоверяващ тази комунистическа пародия.Така че нещата са ясни ,махате всичката смрад от София,свързочника от Пловдив и де що има издигнати простащини възхваляващи мракобесието след 44.Никой не говори за Шипка,Плевен,СТ.Загора и др

65

Анонимен

преди 4 месеца

В качеството на какви, от културното министерство, са издали заповедта, след като съдбата на този паметник е в ръцете на областната управа. Когато в годините на т.н. "демокрация", демонтираха петолъчката, след това бюста на Ленин, мавзолея и други, не говорехте нищо за това, сега се затъжихте и седмица ни занимавате с тази тема.

64

Анонимен

преди 4 месеца

.... откри паметник. Единственият паметник за 34 години демокрация

63

Анонимен

преди 4 месеца

В края на 1943 и началото на 1944 г. София е бомбардирана многократно от въздушни формации на Великобритания и САЩ като столица на държава, съюзник на Германия във войната.По официални данни при бомбардировките загиват 1243-*** жители на столицата, 1355 са ранени, а разрушените сгради са над 5300, главно в центъра на града. По същото време са бомбардирани и други селища на страната - Драгоман, Враца, Карлово и военното летище там.На гези "герои" - убийци на мирни български граждани през 2010 г3

62

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 66. Ако държавната власт искаше за издигне паметник на Хан Аспарух, на Симеон, на Левски или на който и да е национален герой, има достатъчно пространство и 12 + 2 години време. Истината е, че днешните управляващи не искат да грпадят, а само да руша.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Оскверниха една шепа хора Паметта на българина!-:(

60

Хахахахха

преди 4 месеца

Дигнете паметник на сглобката ... на великия Шиши от модела кой, на великия Боко създал ГРАБ, на Великия Ристо борец срещу модела Кой, на великия Киро от продължаваме подмяната... И 164 депутата които управляват.

59

Анонимен

преди 4 месеца

На мястото му трябва да се издигне български паметник, например на четиримата велик ханове Хан Кире,Хан Ристю, Хан Боко и най - великия между тях Хан Шиши! Да добавя и 240 главички на Пре великите ни депутати около тях!

58

До Анонимен 64

преди 4 месеца

Не ми се вярва някой да пожелае да махне паметника на Шипка. Изобщо, никой не е против паметниците в чест на Освобождението. Народът може да направи разлика между имперската политика на върхушката и воините, които са загинали по бойните полета с мисълта, че освобождават братски народ.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Онези където са наредили да го махнат бяха същите,които подскачаха срещу българското знаме в Рожен.Те лъжат,че са само против съветските паметници.Те са против всичко българско.Набелязали са си за следващи цели Альоша и Шипка.Опитаха се и националния празник да махнат.Трябва да платят глобата и цената на самия паметник.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Културното министерство било забранило. А некултурното разрешило ли е?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Талибанът го води само Джихадът срещу антифашизма. Ще реже глави и ръце на антифашисти. Прадядовците им са главорези, главорези са и те.

54

Анонимен

преди 4 месеца

А сега паметника да се възстанови от личните сметки на Кирчо Кокорчо и Шиши.Или тримата при бай Ставри.. Ама веднага.

53

Идея

преди 4 месеца

Трябваше да премахнат само ШМАЙЗЕРА и на негово място да сложат ЦВЕТЕ.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Стоит статуя с большим х.***. Рука поднята держит автомата.........после..................Стоит статуя.Рука поднята.На место х.***.Стоит автомата

51

Анонимен

преди 4 месеца

Сега остава съдът да реши Община да възстанови паметника и познайте от чии джоб ще излезнат парите.П.п. да не се окаже, че като го възстановява и ще бъде и отремонтиран

50

До ЕЛЕКТОРАТ

преди 4 месеца

Време е да си пиеш хапчетата

49

Анонимен

преди 4 месеца

Тос Рейгън не беше ли с алцхаймер? Байдън с Паркинсон леле леле

48

Анонимен

преди 4 месеца

Заблуждение голямо заблуждение! Тодева при Иванчева, няма страшно и там живеят хора, 2 дни се броят за 1

47

ЕЛЕКТОРАТ

преди 4 месеца

Време е на това място да се постави паметника на убиеца на комунизма великият РОНАЛД РЕЙГЪН!