86

Продадохме се

преди 6 месеца

До Анонимен,к.88 Тези хубавци, които сега ни водят към пропаст, ние си ги избрахме или поне част от нас се завъртя на 180 градуса и гласуваха кой за ПП, кой за ДБ, други, предимно селяни и пришълци от селата в столицата - за Боце банкянския милиционер. Своята лепта внесоха срещу заплащане 'братовчедите' от Египет и Индия и немалко турци от ДПС. Сега гледаме как нарязаха ПСА срещу 'да' от Нидерландия и Австрия. А в столицата командва внук на ДС... Лидерката на БСП от Дунава пищи, ама в НС.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Бихте ли престанали да публикувате снимки на този канадски лъжец? Не виждате ли, че той се надсмива на цяла България и целта му е заедно с опуления Кокорчо да я разсипат, да я направят база на американската авиация за нападение над Русия, накрая с куфарите на летище София и тютюю to Canada... Това са родоотстъпниците на България, включително Боце, Шиши Пеевски, прокурорчето и Бойкикев от ДБ, плиткоумната и изпълнителна Тодева и сие.

84

дядо Стефчо

преди 6 месеца

Кире вервай ми, на теб никой никога няма да ти напише добра оценка.

83

Алекс

преди 6 месеца

Про100то да бие тупана след като влезем в Шенген.Засега Шенген е като другите "постижения" на Шарлатаните: завод за електромобили,тунел под Шипка,мост над Дунав-виртуални.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Разиграват България като просякиня, пет години Холандия, после пет години Австрия, после пет години Франция

81

xoxo

преди 6 месеца

#92Абе какво сте го хванали този Путин,та Путин..Я оставете руснаците да си го мислят Путин,гледайте си нашата кочинка.

80

Анонимен

преди 6 месеца

До 89 Боби.... А на Путин кой ще му прости, че бута - не измислени паметници, а хиляди сгради с живи хора вътре?... Осъзнаваш ли колко си неадекватен?

79

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Поздравления за усилията на евроатлантиците България заслужава да е в Шенген и Еврозоната Успех

78

Анонимен

преди 6 месеца

Събаряме паметник за да получим подкрепа за Шенген...

77

Боби

преди 6 месеца

Сега се радват за Шенген, но утре ще плачат. Народът няма да им прости за събарянето на исторически паметници и цялата култура, както и конституция.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че фалират НЕК и ще оставят страната без енергетика как ли ще се оцени. Какви са тези дето сте ги назначили за шефове, които преобръщат всичко надолу с главата защото не разбират и не знаят кое как работи и най-голямата странност да си извадиш от сградата хората които отговарят за здравето и безопасността /ЗБУТ/, т.е. не им пука за здравето на хората. В ЕС ще им орежат главите за такова нещо.

75

Боби

преди 6 месеца

Абе откато дойде това правителство на власт и само паметници и култура рушат, а също рушат и конституцията създадена след падането на Тодор Живков. Събарят и стара къща в Русе, която също е паметник на културата и е в центъра на Русе. Да не говорим за събарянето на паметника на съветската армия.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Абе мани го решението на Нидерландия,а гледай оценката на българите за сглобката ви.

73

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

България влиза в Шенген и Еврозоната срещу връщане за постоянно на бежанци преминали за ЕС през нас .България ще тегли заеми вече свободно без проверки за способност да връща. Тези заеми ще са не само за здравеопазване, образование , пенсионно осигуряване но и за издръжка на... бежанци.Теста с украинците го видяхте вече. Същото ще е с бежанците . Те няма да работят и ще взимат само помощи .Системата ще колабира и всеки ще е сам за себе си .

72

Буратино

преди 6 месеца

Бля бля

71

Анонимен

преди 6 месеца

Засега България е проверявана дали има възможност в български лев->евро ДА ГИ ВРЪЩА заемите си .След въвеждането на еврото няма да има такова нещо, защото всичко ще е в евро и ще тегли правителството по колкото си иска (с лихви които ще се връщат ).А дори да има недостиг можем да изтеглим нов заем с който от части да рефинансираме стария заем. Като част вече от финансовото семейство на ЕС ние ще помагаме и с изплащането частично на неизпълнимите заеми на страните ни нови роднини Гърция, Италия ,Португалия , Германия и така нататък . И бежанци ще дойдат защото в ЕС няма място .

70

Анонимен

преди 6 месеца

Вероятно са взели предвид ранената ръка на Георги Свиленски в защита на Европа от фашизма!

69

трезвен

преди 6 месеца

Лъжецът с фалшивите реклами с Опра и изкаран курс в Харвард е най-мразеният политик, като се има впредвид днешната тиня от политици това си е огромно постижение и за това също предполагам си трябва талант...

68

Анонимен

преди 6 месеца

Кирчо разбрахме че ще връщате зоопарка на фердинад на мястото на ПСА. И там ще си правите разходките. Ние го помним , смърдеше до новото ви Нс.

67

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Взимаме еврото ,влизаме Шенген ,НО ИДВАТ ГОСТИ в замяна че в Европа няма място ... Не стигат пари за здравеопазване, ОБРАЗОВАНИЕ , ПЕНСИИ.. Кво правим ? Теглим заемчета директно в евра (БЕЗ ПРОВЕРКА ЩОТ ВСИЧКО Е В ЕВРО ВЕЧЕ),но нещо не можем да ги върнем , нема проблеми теглим заем за покриване на заема и така и така докат не си продадем ВСИЧКО !