318

Анонимен

преди 4 месеца

Лошото време е причина за радикални действия.САЩ и ЕС (не фон дер Лаян) вече притискат Зеленски за сключване на мир с Русия, Залужни влезе в спор за военните действия с президента. Унгария и Австрия направиха запор на милиарди помощ за Украйна. 'Нашият професор-генерал' мин.Тагарев обаче подари БТР-те на Зеленски.Тези дни Академика призовава да се въоръжаваме за очакванато нападение от Русия. И той стана войнствена личност. Г-н премиер, ама Зеленски беше актьор, не академик! Има разлика!

317

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, к.329Академикът се оказа пълен невежа в политиката. Не зная кои са му съветниците за акцията с ПСА преди Коледа. Съдейки по провокацията с флекса: милиционер Боце и Д.Пеевски. Тодева и Т.Трайков си свършиха 'работата' и се скриха като партизани в гората. Но простотията си остана.Професорът пък изтъкна като причина за флекс-рязането: скулптурата му бодяла очите, когато пътувал към Ректората на СУ...Прокурорът преди 10 ноември Ат.Ат. пък 33 години чакал да махнат главата на руснака.

316

Мочовци

преди 4 месеца

с флексове и чукове разрушиха ПСА, и за да не се наМочат сложиха 2 реда стени и 350 джандарми. Какво да очакваш от Терзиев ДС, Плевенлиев платен комсомолски секретар. Инджев Първо главно управление ДС. Мочовци, сър. Трайков завършил английска гимназия 89 г., кадър на ***, кой завършваше езикова по комунистическо, та и разследван за конфликт интереси, продал 33 процента акции ток ***, изучени на Запад рушат паметници, които им напомнят проихода им.

315

Анонимен

преди 4 месеца

Той българският работник отдавна е демонтиран. И селянина и селянката и ентелегента.

314

Флекса

преди 4 месеца

Режи :)

313

вандали

преди 4 месеца

Добре, махате тези съвсем нелоши фигури, вероятно разрушавате и постамента. От дни питам КАКВО ЩЕ ИМА НА МЯСТОТО НА МОНУМЕНТА? В квартала се говори, че ще правят паркинг... Извън политическите пристрастия, от 30 години насам София става все по-гр0зен и неуреден град с все по-опърпани и навъсени хора. Що така, демократчета? М/у другото, идете да видите как се поддържа паметникът на СА във Виена...

312

Анонимен

преди 4 месеца

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ: НА МЯСТОТО НА ТОЗИ ПАМЕТНИК НО ОКУПАЦИЯТА ДА СЕ ПОСТАВЯТ ГОЛЕМИ ПЛОЧИ НА КОИТО ДА СЕ НАПИШАТ МИСЛИТЕ ЗА РУСИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОЙ И ДВЕТЕ СТИХОТВОРЕНИЯ НА ВАЗОВ-ЕДНОТО КОЕТО УЧИХМЕ ''ЗДРАСТУИТЕ БРАТУШКИ' И ДРУГОТО В КОЕТО ПРОКЛИНЯ РУСНАЦИТЕ НАПАДНАЛИ БЪЛГАРИЯ

311

Анонимен

преди 4 месеца

В днешно време да събаряш руски паметник е все едно да си купуваш фабрика на 8-ми септември 1944г.- българските политици никога не са се славили с далновидност и винаги са обърквали нещата.

310

Анонимен

преди 4 месеца

българите са хуни само рушат

309

Анонимен

преди 4 месеца

Колко символично. Работите ще завършат в навечерието на Коледа. Празник забраняван от същите тези временни подтисници

308

Ключа

преди 4 месеца

Е в името, не е паметник на българския работник, не ставайте смешни с *** Ски писания

307

Анонимен

преди 4 месеца

А защо трябваше точно преди празниците да се занимаваме с това? Народът да е настръхнал и в едната, и в другата посока. Нямаше ли някакво по-нормално време за демонтаж - например лятото? Сега вместо да празнува и да е спокоен, народът да е разделен и озъбен един срещу друг. Честно казано винаги се измисля нещо по това време и като че ли умишлено - само да е сг...нена Коледата - то не е Дунавско хоро, то не са други простотии, а сега и това.

306

Сега

преди 4 месеца

Чакам с радост когато този уродлив паметник ще изчезне. Чакам да изменят фашизираните руски чеда да ги изметат от България. Чакам лекари и НАП да прегледат копейкин. Чакам лидерите на възраждане да отидат на поклонение на Путин. Заедно с БСП. Слави и дружина не го чакам за нищо.

305

Нищо

преди 4 месеца

Българско няма в таз ръбата красота

304

Само да вметна

преди 4 месеца

*** е пак на Погрешната страна! След 45 години " Братска Дружба" с Освободителите ни от Турско и Османско робство,все е тая как ще го определите.Прегърна сега пък Америка??? Днес Дружно Анериканофилските поклонници,са "запретнали" ръкави и Громят Паметниците на историята ни?!Аз мисля,че САЩ,нямаш шанс да са 45 г в България в Европа! И 1 вият " паметник" който ще бъде Унищожен е на " Американските пилоти" Бомбили София ! И избили хиляди невинни Софиянци!!! Въпрос на време е да се Случи!-:)))

303

село

преди 4 месеца

ДЕНЯТ В КОЙТО,паметника ИДЕ В ИСТОРИЯТА,ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК,на България.

302

незнайко

преди 4 месеца

Като,,ПАДНЕ'',целият,***,ЩЕ СЕ НАЛОЧА.Хах.ТРИДНЕВЕН ПРАЗНИК ЗА НАРОДА,3 траур,за другарите.

301

Кеф Шоуто на канала

преди 4 месеца

българите сами отрязаха клона на който седяха

300

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е демонтиране , а специализирана операция по преместване и консервация.

299

Анонимен

преди 4 месеца

Осите от Дай България са решили да пращат мъжете си на фронта както направиха украинките,за да се оттърват от тях.Тяхна е идеята да се бута незаконно паметника.Сигурно се надяват на 5-звездни хотели обаче ще са на улицата...все пак не са украинки.