464

До германец

преди 5 месеца

Германецо я по кротко че руският мужик пак ще ти смачка черупката малко ви бе боя през 1944.

463

Анонимен

преди 5 месеца

Тези,които пишат в коментарите за някакви копейки са всъщност бивши съветски възпитаници,които са взимали копейки.Свикнали са да са наведени и сега новия им господар е посолствоТО.Махането на паметника е незаконно,а самия паметник струва милиони.Трябва да го платят+глобата за незаконното махане.

462

Ялате бре

преди 5 месеца

Ей сега разбрахме защо тоя не го избраха за кмет - руски *** нещастен , що не си ходиш в Москва

461

Фънк

преди 5 месеца

Не бяха ли националистическа партия? За коя страна се бият?

460

Перник

преди 5 месеца

Чекаме ви. Ако ви стиска. Като маче у дуваро че ви млатим

459

Териториален

преди 5 месеца

Този човек трябваше да е кмета на София, но пък нормално е за вас .... Никога софиянци не са правили правилен избор, или за комуниста гласуват или за кривата муцуна.....

458

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, обяснявам ви. По време на комунизма можеше само да си комунист (или БЗНС, но ти си беше същото). По време на демокрацията може И да си комунист, няма проблем, и да си изразяваш мнение, противно на управляващите за момента...

457

Сера на Моча

преди 5 месеца

Въпроси има ли

456

Анонимен

преди 5 месеца

Да не позволяваме на Възраждане да не експлоатират народните будители и националните идеали за продажни цели. Вън фалшивите страхливци от Това фалшиво Възраждане. Не ви срам да използвате това название мекерретта.

455

Венелин

преди 5 месеца

След като областната управа може да троши паметник в центъра на София без необходимите документи, не виждам защо Възраждане да не може да потроши обласната управа.

454

Анонимен

преди 5 месеца

Я пак. Копейките са уплашени

453

Ще бъде много

преди 5 месеца

забавно да се стигне до гладиаторски битки между щурмоваците на Коцето и тези на жълтопаветния планктон.Навеждам надолу палци и за двете структури.Полицията ще е в недоумение какво да прави-кого да подкрепи и кого-не.Тя и без това изпада в ужас-какво да прави,та да не я обвинят после в превишаване на права или в бездействие с власт.Трябва да се обяви предварително,за да се съберем зрители и да подклаждаме скандала,да не затихне,макар че у то нас скандали в управлението-колкото ти душа иска.

452

РККА

преди 5 месеца

До анонимен келешС наркоманите от София-Запад ли ще ни плашиш бе *** :D

451

РККА

преди 5 месеца

До Анонимен Единствия *** тук си ти.

450

Анонимен

преди 5 месеца

тези, които сега се радват, че закона бива нарушен, само и само на възраждане и на русофилите да им е гадно, ми е много интересно как биха се чувствали, ако някой им хвърли един бой, задигне им имуществото, убие им близък.. на контра на закона, и никой не си мърда пръста, а само им се присмиват. това е да си безпринципен, примитивен и да не се усещаш, че ако системно игнорираш закона, рано или късно и на другите ще им спре да им пука, когато ти си жертвата на тормоз, репресия, престъпления и т.н

449

Анонимен

преди 5 месеца

от това, което прочетох в коментарите, оставам с впечатлението, че повечето хора тук са ама точно толкова безпринципна, племенна пасмина, колкото от възраждане ги обвиняват, че са. без значение дали ми харесва възраждане или не; какво мисля за паметника, харесва ми или не; какво мисля за Русия; кой мисля, че е прав в конфликта м/ду Русия и Украйна... съм достатъчно честен да кажа, че това, което се случва не е ОК. махането на паметника по всичко личи е незаконно и е политическа провокация.

448

Анонимен

преди 5 месеца

Тази партия е събрала куп агресивни, необразовани и психясали екземпляри, седнали да пият една вечер и решили да направят партия. Идеи без план за осъществяването им, врещене и заплахи - това виждаме от тях само. Тази партия трябва да се забрани. Как няма един стабилен човек вътре?!

447

Възрожденец под наем

преди 5 месеца

Да внимава, че има бая чупливи неща

446

Анонимен

преди 5 месеца

Паметника е кичозен комунистически монумент , комуто време е отминало.Или трябва да се даде на комунистите да ридаят над него в специален музей на комунистическия партиен запър...Или да бъде премахнат като съоръжение опасно за околната среда.

445

Proboina

преди 5 месеца

Тези са луди за връзване! Какво като са депутати? Кой им дава право да трошат държавно имущество? Пак ще бръкнат в джоба на всички. Ако има прокуратура,ще потърси персонална отговорност! Тия тотално превъртяха!