12

333

преди 5 месеца

Съд и Панделата какво се чудите ?

11

Бай Ставри

преди 5 месеца

Чакам го за Коледа.И колегите му чакат новата булка.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До ФинНяма значение каква е тя! Никой няма право да реже, пребива и малтретира по какъвто и да е начин друг човек. Като не му харесва нещо, не се занимава с нея! Надявам се съда да си свърши работата наистина и тоя о*т*п*а*д*ъ*к да гние в затвора поне 10 години, макар че и това му е малко!

9

Митака

преди 5 месеца

Сигурно са си свършили този път работата, дано полежи поне 5-6 години ефективно.Мене, ако питаш доживот трябва някъде да *** камъни в някоя каторга - от това човек не става. Но въпроса е защо трябваше да има мидиен шум, протести и какво ли не, за да си свърши прокуратурата работата?Ей това е лошото.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Жорката ще поседи на топло поне няколко години. Жалко, можеше сега да се бори с душманите.

7

,spas

преди 5 месеца

Добре че е живо момичето,щото ако се кача справедливо от нашия съд ,сме объркали държавата! Семерджиев го изкараха ,че не е бил в колата . На Милен бил жертва в цялата ситуация! По затворите е пълно с балъци ,тарикатчетата под домашен арест!

6

Фин

преди 5 месеца

До Баща ....осиновена е. Майка й е същата чалгаджийка и ходи със същия типаж татуирани чобекоподни. Потърси в нета - даже снимки има. Чалга, сексс и наркотици.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Каква е била принудата не стана ясно ?

4

Анонимен

преди 5 месеца

"Георги Георгиев е обвинен за извършени престъпления, свързани с насилие, принуда, причиняване на множество телесни увреждания"....Някой да вижда в това изявление на обвинението вида на телесните увреждания- леки, средни, или тежки? ПАК ШЕ ГО ПОКРИЯТ, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА! ПАК!

3

Баща

преди 5 месеца

Къде са били родителите на това 18 годишно момиче, те не са ли знаели с кого се среща къде ходи? Не оправдавам този ***, той заслужава да го режеш с макетно ножче и да сипваш сол в раните му. Аз лично не бих се спрял пред нищо, ако нещо подобно се бе случило с дъщеря ми, бих го унищожил тоя.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Кой е чадърът?

1

една жена

преди 5 месеца

Много не ми се вярва прокуратурата да е свършила работа, но да се надяваме.