21

За гордост

преди 4 месеца

Икономически Университет - Варна има договори за сътрудничество със съдилища в България, с Омбудсмана, С Варненския затвор и т.н.Браво на ИУ-Варна! Как е възможно да се сключват такива договори? Кьовеши да вземе да са се поинтересува как се сключва договор със съд и после същият този съд отсъжда.

20

:)

преди 4 месеца

Всичко е много просто, за съжаление. Прокуратурата е управлява от статуквото, което е силно престъпно и не може да позволи да бъде разследвано. По тази причина предлагат кандидати, които са им верни и никаква работа няма да вършат. Напускат, защото усещат, че ще има реформа и сега им е шансът да заемат топло местенце, че после няма кой да ги назначи на такова. Трябва голяма метла в прокуратурата. Всички вън и конкурси за всяко място. Ама истински.

19

Атмаджа

преди 4 месеца

А бе и нея я видяхме като беше у България...Държеше се все едно е на гости,а не по работа.Явно,едно е да бориш престъпността в Румъния,друго е да бориш мафията в корумпирания ЕС и България.ЕС и САЩ като е за нещо касаещо личните им интереси знаят как да оказват натиск и медиите говорят от сутрин до вечер по цели дни,но когато се касае до корупция и престъпност,там уж сме "суверенна" държава и трябва сами да се оправяме.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Е по убава е от Лена.

17

Анонимен

преди 4 месеца

ТАМ СЕ ТЪРСЯТ ПРОКУРОРИ А НЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ. МАКАР ЧЕ И ЕСЕСОВЦИТЕ ГЪМЖАТ ОТ ТАКИВА.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ами некадърност, сър. Ама само тук не я виждат и признават. Впрочем "кучетата си лаят, кервана си върви". На кой му пука, нали лапаме по 10 бона на месец+рушвети за нищо правене.

15

Анонимен

преди 4 месеца

до 13 - Влашка но е машка "мъжка".

14

Анонимен

преди 4 месеца

КЬОВЕШИ СКЪСА ДИРНИЦИТЕ НА НАШИТЕ, А ОРБАН СКЪСА ПЪРДЕЛНИЦИТЕ НА НАЦИСТИТЕ. ГЕРОИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ. ТОЧКА.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Туй и то слугиня, само че влашка

12

Българин

преди 4 месеца

Гледат да не си изтървът постчетата в нашата правосъдна с/***. Онова в Брюксел е до време и за пенсийка трябва да се мили.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Георгиева стане главен, прасето Цацаров ще избяга на луната заради свинщините, които сътвори и пожъна, и харчи в момента

10

Йори

преди 4 месеца

Щом Маруца ги е скъсала, значи са читави хора и стават! Апропо, името на тази румънска тетка, дето у фацата мяза на ударена с права лопата, наистина е Маруца!

9

Баба Ванга

преди 4 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

8

Мноо си тъп Сашеееее

преди 4 месеца

Напишете им имената. Наша гордост!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Какви са причините едни да ги късат, друго са напускат ЕП?

6

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 4 месеца

Това,че не се попълва българската квота е показател за компетентността на прокурорите,защото така и няма осъден висш политик за злоупотреби.Министерства,прибира пари,скрива се за известно време и после тръгва по телевзиите да дава акъл.Напр.Горанов никой не го пипа,а и слепец да си ще видиш какви злоупотреби има с европарите.Приемат се някакви закони,които остават на хартия.Българските прокурори,особено висшите са в далавера с политиците.Делят плячката и си живеят добре.

5

баба мара

преди 4 месеца

българия няма вече капацитет за каквото и да било цър-ву-ли ще си останемдо края никои не чете а гони келепира цитат

4

Нормално

преди 4 месеца

БеГе плебеите не стават за нищо

3

ко стаа с урсулчето

преди 4 месеца

Тя убаво ги е скъсала , ама нема да е лошо и да се самоскъса що нищо не направи при все големите надежди към нея . Напрао се сдоби с титлата прокурор на корупцията .

2

Европийци

преди 4 месеца

Защото са връзкари, от село.