66

Бай Танас

преди 6 месеца

Не са за Европа, ама пък добре натриха носа на датчаните и ги метнаха на върбите. Шопски хумор. Все ми е тая дали ще продължат напред. Ония мераклии останаха на място(Не е важно я да съм добре. Бажно е Нане да е зле) :) Браво!

65

@@@

преди 6 месеца

Каквито и да са Луноходец от Разлог, както им викаше Пената, последните 10 години в Европа изиграха мачове срещу доста солидни отбори и имат бая победи срещу големи имена.Обаче даже и след това си нямат фенове, което показва че футбола не е само бизнес, трябва и емоция

64

Левскар

преди 6 месеца

Няма Левски, няма ЦСКА, в Европа има само Лудогорец! Честито и успех напролет! Но трябва да се уточни, че Лудогорец завършва на второ място в групата заради по-лошата голова разлика от Фенербахче.

63

Анонимен

преди 6 месеца

"срази с огромна мъка" - журнализъм в най-добрата си форма

62

Анонимен

преди 6 месеца

До Totenkopf Камелия е написала тази глупост за БГ футбола, за да покаже, че когато много пари се дават на продажници, една категория българи е готова на всичко, включително дедите и родителите си да продаде. Справка В.Терзиев, а в случая - Камелия.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Престанете да твърдите, че т.нар.Лудогорец е български отбор. Братята милиардери Домусчиеви със своя капитал закупиха 15-ина много добри чуждестранни футболисти, започвайки с вратаря и свършвайки с крилата. Нарекоха всичко това 'отбор' Лудогорец (Делиорман),чийто състав започна да громи местните БГ отбори и вече 12 години е шампион. Само че българските играчи в него са 4-5 души и на мач играят по 1-2. А по обясними причини национ. отбор непрекъснато пада ,Перуката,Лечо и Емчо си траят и ни лъжат

60

Deep Zone

преди 6 месеца

Малкият отбор е малък отбор! Полупразен стадион вчера, а това беше най-важния мач на Лудогорец.. Ако беше подобна ситуацията с ЦСКА и Левски, стадионът щеше да се пръска по шевовете и да има хора отвън, които не са стигнали до скъпоценните хартийки..Дано се падне голям отбор на *** в елиминациите, за да се опитат да напълнят селското стадионче...ама надали...

59

Да

преди 6 месеца

Успех на Лудогорец, но като гледах играта, едва ли ще е толкова лесно. Потенциала на датчаните е много голям и просто нямаха късмет. И това си личи от резултатите им с първия и втория. Просто така се завъртяха нещата в групата. Този отбор, ако го запазят, ще е много сериозен следващата година!

58

nqkoi

преди 6 месеца

Само от този сайт не разбраха, че Лудогорец е втори, а не първи

57

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен,к.56 Пак ли се задави от злоба и простотия, Мухаха? Благодари се на цензора, който ти пуска Простотиите!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв е този отбор Лудогорец? Само името му е българско! Ако разгърнете една география от преди 1944 г. няма да намерите такова име на областта - то е турско: Делиорман. Както и това на съседните области Сланик и Герлово - Тузлук. Двамата милиардери братя Домузчиеви използваха ИК на Перуката, Лечо и Емо Коняка, за да вкарат в ИК милиардера Киро Домузчиев и чрез него 12 поредни години да направят отбора от наемници (само 1-3 българи играят на мач) шампион.Бизнес!!!??

55

браво

преди 6 месеца

Чичо Митко знае и може. Пак ги подреди шампионски набързо.

54

глас народен

преди 6 месеца

не се делете на фоби и фили. Братя Българи не се делете. Деленето убива нацията ни. Съседите това чакат. Бъдете умни. А от Русия няма бягане, никой не може да избяга от брат си. Особенно когато той е по силния. Единство ни трябва и неутралитет сега.

53

Totenkopf

преди 6 месеца

Камелия, като не разбирате от футбол, защо пишете нелепости.

52

Обективен

преди 6 месеца

Само на днес.бг са сложили Лудогорец на първо място. На всички други сайтове е втори и ще играе плейофи за осминафинал.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Лудите пак ни подариха една спиръща дъха драма, завършила с радост за България. Какво има ли българи в отбора или не, това не е толкова важно. Ако имаше качествени българи, щеше да има повече. Цал мач титуляр игра Делев, половин мач - Йорданов, Терзиев се включи за последните 10тина мин игра. От точките, които завоюва Лудогорец през този сезон в ЕКТ, България печели коефициент и уважение, а всички про клубни отбори ще спечелят пари от права. Вие какво печелите от злобата си?

50

Трандафор

преди 6 месеца

Не съм сексист, но единици от дамите разбират нещо от футбол.Дамата писала този текст не разбира нищо.Поздравления за Лудогорец.Единствен той в последните 12 години успява в доста случаи да ни измъкне от позициятя на футболно джудже в което сме изпаднали.

49

хокей

преди 6 месеца

Естония - България 21-0

48

Турция

преди 6 месеца

Домусчиев рано или късно ще се махне от БФС и ще фалирате мишкиии

47

Анонимен

преди 6 месеца

Коментатора на телевизора излъга той каза че лудогорец са първи не знае правилата човека