58

Анонимен

преди 4 месеца

Херсонско направление, Кринки. ВС на РФ продължават да унищожават зомбита в с.Кринки на левия бряг на Днепър. Обстрелвани са и съоръжения на десния бряг на Днепър. Има засилване на действията на дронове на киевската хунта в този район. Вчера Путин в годишната пресконференция отдели немалко време на Кринки. Основното което той каза е: "Казах на НГЩ (началника на ГЩ Герасимов): не бързайте да ги изтласквате оттам. Нека пращат зомбита там. Това е от полза за нас. Но от ГЩ казват, че постепенно ще ликвидират плацдарма. Мисля, че всичко ще приключи скоро."

57

Анонимен

преди 4 месеца

Направление Запорожие, Ореховски участък. Зомбитата на киевският наркокартел атакуваха района на Вербовой, опитвайки се да си върнат наскоро загубени позиции - безуспешно. ВС на РФ провеждат настъпателни действия край Работино, където през последните дни бяха отвоювани няколко позиции от зомбакнацистишена. Зомбитата на киевската хунта потвърждават настъплението на ВС на РФ и обявява тъжна ситуация за себе си в този участък на фронта.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Той има тази възможност, докато владее тактическите височини.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Донецко направление, Маринка и околностите. ВС на РФ са максимално близо до пълното освобождаване на града. Само няколко къщи остават зад зомбакнацистишените. Южно от Маринка настъпателните действия се активизираха в посока Победа, където се намира важен укрепен район на киевската хунта. Зомбитата на киевският наркокартел в този район контролират тактическите височини и укрепения район "Зверинец", за чието превземане от ВС на РФ беше съобщено тази година, но всичко това се оказа, че не е така. На юг от Маринка ВС на РФ напредва, а зомбакнацистишена яростно контраатакува. Той има тази възможнос

54

Анонимен

преди 4 месеца

Старобелско направление, Купянски район. Боевете се водят близо до село Ивановка в източната част на Купянския сектор. Руските бойци продължават да се опитват да прогонят зомбитата на киевският наркокартел от с.Синковка. Зомбакнацистишена отвръща на удара и не възнамерява да отстъпва. Периодично провежда контраатаки. В сравнение с други области темпът на напредък на ВС на РФ тук не е толкова висок. ЛБС практически не се движи.

53

xxx

преди 4 месеца

А ние тези пари ги дадохме за чертежи на няколко самолета. Сега ще дадем и повече за чертежи на бронирани машини и ПВО.

52

Интересно

преди 4 месеца

Ако сменят само имената от ЦАР и Судан на България и ЧВК Вагнер на Дънди прешъс все едно за нас са го писали този материал. А и това с кървавото злато ми напомня на кървави диаманти, случайно сигурно (крадеца вика дръжте крадеца).

51

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 53защо сега даже в момента канадци и американи го крадът бг златото с пълната подкрепа на нашето правителство.

50

Путин увери

преди 4 месеца

Руската икономика е много мощна! Само яйца нямам!

49

Анонимен

преди 4 месеца

В смисъл, Вагнер изсмуква Африка за Путин!?

48

Нео

преди 4 месеца

Сага достойна за роман. Дивашка история решена по мафиотски.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Президентът Путин продължава да печели не само милиарди, но и популярност по целия свят. https://dzen.ru/video/watch/6579b2dc104a3500ba44f058 - опитът да го изолират се провали.

46

Браво на Путин!

преди 4 месеца

Путин увери, че руската икономика е достатъчно стабилна, за да върви напред, въпреки икономическите санкции, войната в Украйна и конфронтацията със Запада.

45

анонимен

преди 4 месеца

русия ни окрала урана....в момента САЩ плащат милиарди на русия за уран, без който не може ядрената икономика, те си водят търговията, ний баламите слагаме санкции! все едно да плашиш куче със салам!

44

до 54

преди 4 месеца

абе, льо-льо, ти не разбра ли че колкото повече санкции слагат на русия, по-богата става! цяла европа го разбра, ама от такива дървени гл-ави като тебе ще страдаме...

43

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да влзът санкции срещу Ладите и Уазките и магазини Березка в ЕС и страни членки на НАТО, както да се забранят всякакви видове плодове и зеленчуци от Руски произход, също така селскостопанска техвика!

42

Анонимен

преди 4 месеца

По същият начин Русия обра и златото, и урана на България след като я освободи от турците.

41

Bad Face

преди 4 месеца

Под знамената на евроатлантизма и русофобията, в Европа се правят мощни опити за реабилитацията на нацизма!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Путин изобщо няма да се занимава с паментника. Прибалтийските пудели вече бутаха руски паметници, сега и гаднярката България. Бутането на паметници по никакъв начин няма да навреди Русия, и да я направи по слабя, или да и нанесе някаква щата. Щети ще има само за България, която още повече влошава отношенията си с Русия - световна икономическа и военна сила, най-богатата на ресурси страна.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Киев беше взет още март миналата година с блестяща десантна операция, с 10 пъти по малко военни части от украинската армия. И после в Истанбул украинците получиха много изгодни условия на преговорите, и парафираха договора. И след като руснаците се изтеглиха от Киев, Борис Джонсън им казал, - не, хайде просто да воюваме, и украинците скъсаха договора. За това сега ще загубят цялата държава.