158

Анонимен

преди 5 месеца

Сенатът на САЩ подкрепи законопроект за политиката в областта на отбраната, разрешаващ рекордните 886 милиарда долара годишни военни разходи със силна подкрепа както от демократите, така и от републиканците в сряда, предаде Ройтерс.Отделно от бюджетните кредити, които определят нивата на държавните разходи, новият законопроект дава разрешение за всичко - от повишения на заплатите за войските - тази година ще бъде 5,2% - до покупки на кораби, боеприпаси и самолети, както и политики като напр. мерки за подпомагане на Украйна и отпор срещу Китай в Индийския и Тихия океан.

157

Манол Пейков

преди 5 месеца

Айде сега всички *** гей дружки ,задружно да се хванат за ръце и да вървят към Авдеевка и Маринка .Да засвидетелстват верността си към Галя от посолството си

156

Анонимен

преди 5 месеца

Айде укрофилите да се хващат за палците и да изкарат по някой лев за укрите.

155

Анонимен

преди 5 месеца

НЯМА ПАРИ И ОТ ГЕРМАНИЯ. ГИГАНТИТЕ "ФОЛКСВАГЕН" И "АУДИ" ЗАКЪСАХА. НЯМА КОЛЕДНИ ВМЕСТО ТОВА ПО НА НЯКОЛКО СТОТИН РАБОТНИКА ЩЕ ИМ БЪДЕ ПОДНЕСЕН ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА. "УВОЛНЕН".

154

Анонимен

преди 5 месеца

Розовите сънища на русофилите)) да няма денги за Украйна, нооо за тяхно съжаление ще си останат само сънища)

153

Ситият на гладния не

преди 5 месеца

Затова има Български Народно Събрание,да внася гаранции млн.евра и да им плаща и лихвите!Ние сме шейховете на Европа!А и да им хрантутим стресираните граждани в най-бедната страна!Срам и позор!Капачки за помощи за тях,ако са заеми,които ще връщат нашите деца-нека са тях-Българските деца!Детска национална болница ли ще е,детски надбавки,майчинствоЗащото кой ги пита децата или нас-съгласни ли сте да ви заробим с още борчове?!Дайте да видим колко много капачки ще се съберат?Така ще измерим социоло

152

Анонимен

преди 5 месеца

Едно голямо браво,заслужава Унгария,а на зелевски може, да му кажа,за помощ,може да с обърне,към товарищ Путин,той много е спечелил,от търговията със злато с африканските държави

151

Анонимен

преди 5 месеца

143 - онзи ден една мина "ТАГАРЕНКО" гръмнала във ръцете на на едно нацистче. покрай него и още двама поели към БАНДЕРА.

150

Анонимен

преди 5 месеца

КВО СЕ ПЛАШИ ТОЯ ЗАПЪРТЪК БЕ. ПУТИН ЧЕ МУ ТОВАРИ ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ "ПОДАРЪЦИ" ЗА КОЛЕДА. ЧЕ МУ ПИСНАТ УШЕТАТА НА ЗЪПЪРТЪКА.

149

Анонимен

преди 5 месеца

Зелето е сготвено. Айде на нашите УКРОФИЛИ по една порция.

148

Анонимен

преди 5 месеца

НЯМА ОТ ЕСЕС, НЯМА ОТ РОГОНОСЦИТЕ, НЯМА, НЯМА, НЯМА. СБОГОМ И ДЪРЖАВА. НЕМА ПАРИ БЕГАЙТЕ.

147

Дзивко

преди 5 месеца

Колко трябва да си загубен та да се репчиш на ввлика сила с идеята че друга велика сила ще те пази, важеше по времето на студената война, сега вече не важи, при първия по сериозен конфликт и нашата застраховка НАТО се издъни, щатите не искат повече да издържат Украйна, а Европа няма ресурс, сега да видим кога ще спретнат преврата на Зеленски

146

Случайно попаднал

преди 5 месеца

Много българи подкрепят Русия и Китай,Путин, Ислямска република Иран.Сев Корея,Време е вече да поискат чрез референдум за излизане от НАТО и Евро съюза,спираме да купуваме западна продукцията, само китайска и руска,стига сте ходили по тези тяхни молове,слушайте, Слави и Костя,Корнела и Ванчето, Георги Гергов, Румен Петков,спрете западното влияние, не гледайте американски продукции

145

Анонимен

преди 5 месеца

Как кълвете на гола кука. Парите за Украйна и Израел са сигурни и никой не ги оспорва, ще ги гласуват скоро. Спора е за парите, които трябва да се дадат за границата с Мексико. Парите и от ЕС са сигурни и нищо няма да блокира Унгария. Когато започне гласуването, Орбан пак ще си намери причина са не е в залата и готово.

144

Валери

преди 5 месеца

Марш на укрите авантажии.най мьрзеливото лукаво и крадливо племе.*** Зеленски си купи сумати луксозни имоти,а гадните укри живеят тук на хотели на морето и на Банско и са с огромни претенции.марш бе кучета украински.бежанец означава индивид без луксозен автомобил на палатка в лагер в Хасково и чакащ водоноска да се подмие и чакащ полева кухня!това са бежанци!

143

Путин

преди 5 месеца

Зеленски стана на Червенски с парите

142

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Накрая ние ще сме последните които помагат на фашистка Укрия че да може загубата да ни е по катастрофална. Либералните медии в сащ готвят материали с които да обвинят режима на Зеленски в грандиозни корупционни практики и кражби с които да оправдаят отказа от финансиране. По този начин ще избегнат тактично загубата от Русия. Няма да се очудя ако накрая ние самите не бъдем обвинени от САЩ че финансираме един корумпиран режим!

141

XмХ

преди 5 месеца

Лоши Американци

140

Анонимен

преди 5 месеца

Идат избори, Израел трябва да се подпомага. Украйна вече не е тръпка на САЩ .Зеленски заговорил че ако не му дадат пари ще прави партизанска война тоест с наемници както беше в Ал Кайда и Идил . Или казано още по ясно това момче на снимката ако почнат неговите хора да избиват публично ,САЩ (които го създадоха )ще трябва да го неутрализира ЗА ДА НЕБЕРАТ СРАМ .

139

Венелин

преди 5 месеца

Стига глупости! 5.2 % се повишавали заплатите на военните в САЩ. Ама инфлацията е 18%... Дълговете на САЩ растат с по няколко трилиона долара на година. Само за лихви - 1 трилион. Колко още ще могат да харчат?