33

Анонимен

преди 4 месеца

Не се пише скраб а скрап !

32

toti

преди 4 месеца

Точно там му е мястото при кумунистическия град,да живне от Руски туристи..никой в София не го ще още повече в музей да плаши децата !!!

31

Българин

преди 4 месеца

Къде точно ще го пренесат тоя паметник ще решат определените лица, по-важно е да се вземе решение на същото място да се издигне паметник на родоначалника на Българската държава хан Аспарух. Тогава всички българи ще бъдем горди.

30

Цар Делян Шишиман

преди 4 месеца

На мястото на паметника ще се издига небостъргач с мол и апартаменти по 10 бона квадрата!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Веднага да бъде нарязан за скраб и стопен.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантиците още не могат да приемат че загубиха ВСВ . Не могат да построят и по висок паметник от евраотлантическа некадърност и затова събарят направеното от по кадърните от тях . И четвъртия райх ще свърши като третия .

27

Анонимен

преди 4 месеца

Дано всички намесени в унищожаване на историята ни ги последва съдбата на Евгений Бакърджиев.

26

Koko

преди 4 месеца

До БорилЩе има ли поне по една филия с фастъчено масло ?

25

Анонимен

преди 4 месеца

хаха - аз чета "кой ще претопи Мо ча?" и си викам - виж ги пък тия скарали се и не могат да се разберат кой да го претопи - всеки се натиска

24

1111

преди 4 месеца

До яажт ...."Умнико" , какво не ти стана ясно ?!?! Паметта за неслучили се събития може да се определи като въображение , фантазия , сън , измислица или иначе казано Л Ъ Ж А . Налагането на не истини ( л ъ ж и ) с цел манипулация на събития ( история ) по политически причини може да се определи като пропаганда и демагогия.За Л Ъ Ж А Т А място няма , трябва да бъде громена и изкоренена до край !!

23

Почитател на Костя

преди 4 месеца

До Борил А ще има ли сандвичи със сирене и луканка. Предния път дойдох, но сандвичите със сирене и луканка бяха свършили.

22

Борил

преди 4 месеца

Днес елате на митинга на "Възраждане" в 18:00 часапред ПАМЕТНИКА в Борисовата градина, за да дадемотпор на всички "пръкнали" се евроатлантици от свитатана Кирчо, Кокорчо и Тиквун...тези родоотстъпници и национални предатели !

21

Анонимен

преди 4 месеца

До НАРОДА В Австрия (и на други места) за разлика от България, всъщност са загивали руски войници през ВСВ. Българския вариант е монумент на лъжата. Впрочем, австрийците наричат червената армия "граховите освободители", ако искаш провери защо. Друга причина, която е малко известна е, че всички паметници на съветските фашисти се водят собственост на руската държава и са предмет на споразумения сключвани след ВСВ. Запада, какъвто е наивен, все още се придъжа към тях.

20

днес

преди 4 месеца

ЯВНО ШОПИТЕ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА, ***, ФАШИСТИ, НЕПОЗНАВАЩИ ИСТОРИЯТА, НЕОБРАЗОВАНИ

19

Анонимен

преди 4 месеца

До яажт " В СВОБОДНИЯ СВЯТ НЕ РУШАТ ПАМЕТНИЦИ" Доказано невярно. Съвсем наскоро покрай "блек лайвс метър" бяха сринати паметниците на множество колониалисти в редица цивилизовани държави. В миналото са унищожвани паметниците на германските нацисти и т.н. ВСИЧКИ паметници, които утвърждават исторически лъжи, като паметника на окупационната червена армия, и такива, които утвърждават варварски и порочни практики, трябва да бъдат премахвани.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Мисля, че няма човек в България дето да не е на мнение, че София е презастроена и няма достатъчно зелени площи. Междувременно в едната от 3-те градинки в Центъра 1/3 е бетонирана заради тоя паметник. За сравнение площта която заема това грозило е колкото Ал. Невски и половината му площад, почни колкото президентството, по-голяма от Централни Хали, по-голяма от ЦУМ итн. Бутнете го, озеленете и като е ТОЛКОВА ВАЖНО да има на Съветската армия сложете един там дето да заема 1 ар,не 10 декара!

17

НАРОДА

преди 4 месеца

ТУК КОМЕНТИРАТ БЕЗРОДНИ, НЕОБРАЗОВАНИ ***!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Обаче мутрафонова няма да иска, защото ако е в Димитроград няма да изпълнява замисъла на руския окупатор, а той е такъв паметник да се издига и физически над най-свещените български институции - параламент, МС, дори СУ и Катедралния храм "св.св. Кирил и Методий" и по този начин да утвърждава руския ботуш настъпил България на врата. В Димиторвград какво има" Нищо :) Даже платените протестъри на Нинова няма да отидат дотам :)

15

1111

преди 4 месеца

Мястото на този тотем е на вторични суровини....и моля спрете да го наричате ПАМЕТНИК !!! Паметник произлиза от памет ,отнасяща се за реални лица , предмети и/или събития и не е възможно да има памет , респективно паметник за нещо , което го няма и/или не се е случвало.И още нещо , западна Европа не е била "освободена" от ЧА и по тази причина се е превърнала в СВОБОДНИЯ СВЯТ.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките потресени, че не се демонтирал, а се "унищожавал" "паметникът". Шшш, алоо, това е сглобявано на части, така и ще се демонтира - на части. После - отивате в Димитровград, плащате вход за музея и си го гледате, и циврите пред отминалата ви младост (защото това е, което ви липсва, не комунизъм, не социализъм, не бай ви Тошо, не "онова време", а безвъзвратно отминалата ви младост. Тя няма да се върне.