30

Шах

преди 4 месеца

Инфлацията "открадна" откраднато. Ужас.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ГЕРБ върне откраднатите стотици милиарди докато бяха на власт, може да имаме ускорено развитие.

28

канстръкшън

преди 4 месеца

Умньото от Габрово му беше зорът да измести бавноразвиващото се от село Шума в сърцето но простото от Банкя , щот то не мое а се опраа само с корупционните схеми . Сега умньото се праи да изглежда мноо философски .

27

Поспрете се малко

преди 4 месеца

с това ускорено развитие! Не можем да смогнем да ви плащаме масрафа!

26

Анонимен

преди 4 месеца

А къде спахте 13г. , нали икономиката на Бг беше в ръцете ви ?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Въпросът за икономиката опира до : Как да се извърти работата , че Пеевски да купи ''ЛУКОЙЛ'' , ама без да разбере народа , ПАК !

24

Анонимен

преди 4 месеца

Герб крадяха 13г. , даже и СЕГА , но се ''загрижили'' за икономиката !?Айде , ниц !

23

Анонимен

преди 4 месеца

Най-жалкото е, че всичкото добро за хората им е в ще-време на политиците ни, ама и народът е търпелив. Само това, дето влиза в джобовете и сметките им, е в сегашно време.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Герберухите това трябваше да го вдянат още през първото си управление и да работят за прилагането му. Обаче нямаха желание, защото спестените бюджетни средства ги крадяха и раздаваха на приближени фирми, а не вдигаха заплатите в бюджетната сфера и от там непряко, но няма как да не се вдигат и заплатите в частния сектор. Още преди 10 г минималната заплата трябваше да е над 1000 лв, сега се сетиха, когато вече нямат власт и от тях нищо не зависи, макар и да са в сглобката.

21

Коки

преди 4 месеца

До18 - Дончев е философ и щеше да изгражда индустриален парк/зона в Габрово, ама нещо не се получи.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Във фирмата, за обявяване, че съм за добра и качествена работа, няма кой да ми даде заплата, ще трябва и да я върша такава. Ама при вас е лесно, и до второ пришествие да се обявявате за хубавини, а нищо да не вършите, заплатите ви си вървят, че и още колко екстри. Както се казва, кой както се уреди. Ама.....

19

Анонимен

преди 4 месеца

Ами, а стига се обявявахте, вземете та направете нещо за това, хайде да не е баш ускорено, ама поне някакво икономическо развитие. Че си седим на дъното по всички параграфи години наред. А и, като ви гледа човек как се хванахте с ППейците, няма надежда да се случи нещо читаво, само едните комсомолски приказки с апломб. Сущи тъпокирчовци сте!

18

Анонимен

преди 4 месеца

ТОВА ВУЧИ КАТО: ДА ЖИВЕЕ КПСС!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Докато има наивници,които още гласуват за тия,ни развитие ще видим,ни просперитет,ни уважение от другите.Ще си останем в задния двор на Европа и ще им се молим да ни пуснат в Шенген.

16

ПроСоТо

преди 4 месеца

"ГЕРБ се обяви за ускорено икономическо развитие на база политики"....Моля некой да дешифрира тая главоблъсканица на плешивия макроцефал !

15

Анонимен

преди 4 месеца

Най-добре е,за икономическото развитие да не разчитаме на вас!За 12 години ваше управление така се развихме,че останахме на последно място в Европа по всички показатели.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Томиславе,какво стана с електронното управление,за което потроши милиони и нищо видяхме?

13

Гошо

преди 4 месеца

Дончев, защо не го направи като беше зам.? Отговора: тогава бяхме съсредоточени в прибиране на реколтата но сега пп и ДеСе и Бе ни отрязаха кранчето...

12

Анонимен

преди 4 месеца

Я па тия как са се разбързали.Ускорено икономическо развитие на базата на политики!Брех!Оппааа!Ихууу!Ха,ха,ха!12 години спахте и само крадяхте,а днес гръмки думи за приспиване на мат'ряла.Иначе,вожда изпран,Влади и Севда и те,а на народа,дайте да дадем!

11

българина до анониме

преди 4 месеца

9.8 ? Хитлер Управлява Германия 10 г до войната, и от победена страна под санкции и хиперинфлация я прави първа ик сила. Дори Радиото са го крали от Англия като технология. а нашия БМБ ни докара до там където няма връщане назад и то като член на ес!. Пътя е само тотална емиграция