50

Анонимен

преди 4 месеца

Децата от Ястребино са избити от комунистите, за да има с какво да обвиняват тогавашната власт. В закона е било записано, терористите и техните роднини, ятаци, които чрез терор застрашават български граждани и държавата, да бъдат ликвидирани. Когато са били посочени деца за такива, също при съмнителни обстоятелства, властта издава заповед, да не се приложи закона, тоест, да не се убиват децата. Но свързан с партизаните полицай побързай да ги разктреля, въпреки заповедтта.

49

Паню Баирски

преди 4 месеца

Уважаеми Вигенин, ти си дървен комунист и трябва да ти се напомни, че тези, които унищожиха нацизма, са много по-лоши от нацистите! От комунист по-лошо нещо няма!

48

Алекс

преди 4 месеца

Е,и? Да ги издадат в някой пункт и да се приключва тази драма.Вероломното нахлуване на Русия в Украйна създаде благоприятна почва за това разрушаване.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Добре сте направили, обаче и двата съда са овладени от ГРОБ и така се дирижират и те от посолството. Всичките тези ексцеси и безобразия, които се случват в страната безнаказано се дирижират от посолството и неговите агенти. Затова за съжаление нищо няма да стане и няма никаква надежда за ред и справедливост, докато пипалата на октопода са обхванали държавата и я държат здраво.

46

НОСТРАДАМУС

преди 4 месеца

Стига сте жалели за паметниците на комунистите угодничели на русия....Интересите на русия бяха завладяването на Босфора. Големи братя са руснаците, а бяха против обединението ни ,а и бомбардираха ВАРНА .

45

Хайдеее,

преди 4 месеца

...Фашизма го преборихме, а комунизма кога ще го приборим! Тъкмо си мисля, че такива динозаври са на изчезване, и току се появи някой увреден мозък като Тоя, да ни набутва опорките на окупатора!

44

Вагенин

преди 4 месеца

кажи кога ще се отъркаш с Вожда от Кремъл? И сочна целувка като на бай Тошовите.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Точно така Вигенин повече няма да видим тая подигравка с България. Ако много ви липсва съм сигурен, че ще ви дадат всички части да си я сглобите. Ама това иска работа, а вие *** не сте по работата. Питай някой в художествената академия за това как се лее и монтира бронзова скулптура. Демонтажа е в обратната последователност.

42

Съвет

преди 4 месеца

Спокайно Вигенин. И войната на Путин е незаконна. Повече от половин милион убити. При демонтажа на паметника не вярвам да има убити.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Ала-бала чики-мики фокус-мокус цялата държава е на този принцип, 3 години станаха за които дори макетата, сърбите които забележете бяха във война и всичко без може би Молдови ни задмина, ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!

40

Гроби Таласомо

преди 4 месеца

Aз, дори гато съм одил в София, не съм го виждал тоа паметник;))) Само на снимки в нета;)))

39

Анонимен

преди 4 месеца

Господин Вигенин, защо вашите предци не са спряли гаврата на Съветските войници с българските жени и деца след "освобождението". Ако имате време отидете в Добруджа и поговорете с бабите и дядовците ,които са преживяли "освобождението". Паметника трябва да бъде махнат. Той е символ на анти- България. Спрете с продажничеството и бъдете Българи и мислете само за България и след това и за другите държави. Всичко от комунизма трябва да бъде унищожено.

38

Муахаха

преди 4 месеца

Вагинен, ти сега ли Разбра, че Продължаваме Измамата са Лъжци и Мошеници?! като все пак това дори Мортен Лунд ви го каза - от Топ Инвеститорът на Европа - до БезДомник - Продал дома си, за да плати Откраднатото от Съденият в Лондон!

37

007

преди 4 месеца

Путин не е бил роден когато СССР дава 27 000 000 жертви през Втората световн война.А сега някакви *** се упражняват на тема история

36

Земетръсен район

преди 4 месеца

Последното голямо земетресение на територията на Южна България е било през 1928 г. Даже се счита, че са две - Пловдивското и Чирпанското (съответно, 7.2 и 6.8 по скалата на Рихтер). Макар че на денковци, тодевци терзиевци и трайковци ще им се иска София да бъде ударена от по-мощно земетресение, за да могат след години да припишат на него разрушенията, предизвикани от техните актове на вандализъм.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До Тоя: Ти по София ли искаш руснаците да изстрелят 70 ракети? При такива плямпала като Боце Б., Шиши, Просто Киро и стотици като теб може и това да се случи. Язък за кротките българки овчици... А пруф.Тагарев, Събев, Ноев, Шаламанов ще поведат българската войска на помощ на Зеленски. Нали, войнствени господа?

34

БСП са гадове

преди 4 месеца

Кре.тен, гавра беше 45 години вашият мракобесен режим, под дулото на съветския окупатор.

33

Право на мнение!

преди 4 месеца

След Втората световта Война Запада и Съветския съюз си разпределят Източна Европа в сфери на Влияние! Какво "освобождение" бълнувате?! "Освободили" са ни, за да ни владеят Те! За да се обградят от други васални територии окоро собствената си граница за тяхна собствена сигурност, над които да имат Влияние! Всичко е Интереси!!! А не от това, че много ни обичат! Сега с Украйна е същото - Русия се страхува от това, че НАТО стигна границите й! Страх тресе Русия!

32

Анонимен

преди 4 месеца

При такова ръководство на БСП воглаве с бившата активистка на СДС , селянката от дунавкия край Нинова, също бившият член на БСП Бойко Борисов заедно със синчетo на Ирена Кръстева Д.Пеевски не само Паметника на Съветската армия ще нарежат, но ще ви съборят Чинията на Бузлуджа и щаб-квартирата ви на Позитано 20. Вие се държите като жива мъpшa.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ама верно ли ? Искаш да каеш че досега си вервал неустоимо и изеднъжка си станал прусфитен и си осъзнал че е голема лъжа...Тцъ тцъ тцъ какъв сещач...Като земете да ръсите глупости...