12

Ричката Избегов

преди 4 месеца

Пак прееахме държавата!

11

За едни 9%

преди 4 месеца

За да не криели данъци. А другите какво да правят?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Бизнесмените с куфарите на Луканов създадоха партия и я нарекоха Възраждане с цел ограбване на бюджета на републиката, време е за прилагане на законите!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Мутрите си осигуриха 9% за ресторантите, ние пък решихме че няма да стъпим през следващата година в ресторант, нека си ходят те. Дошло е време хората да действат защото се вижда, че парламента е някаква циркаджийска арена

8

Шопендар

преди 4 месеца

Ако мислеха за народа,кръчмарите щяха да плащат 20%ддс,а хляба и лекарствата щяха да са без ддс.ноооо мафията владее държавата,а народа кучета го яли.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Щели да осветлят бизнеса ахахах държавата ще им се моли. Уж силата е в държавата,а не могат да ги накарат да си изсветлят оборотите. Още малко и на колене ше им паднат. Цирк

6

Анонимен

преди 4 месеца

За лекарства и храни ддс 20%, ток,газ и горива също , за ресторанти чието посещение не е от първа необходимост -9%. При все че отдавна отпаднаха всички видове КОВИД ограничения и мерки за подкрепа. ИЗКЛ интересно решение.

5

Реалист

преди 4 месеца

Точно едни от местата, които най-много укриват от данъци и всички са на мутрагени! Продължаваме промяната!

4

Христо

преди 4 месеца

Работя като сервитьор от 20 години и благодарение на това ДДС сега взимам по 10 хиляди на месец. Кеф ми е да гледам как тези, които са учили взимат двойно по-малко от мен.

3

Петко

преди 4 месеца

Браво! Едно българско решение. 600 хиляди човека работят в ресторантьорския бизнес и това са повече пари за заплати. Браво! И по-евтини цени в ресторанта. Шопска салата 22 лева, иначе трябваше да я вдигна на 33.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Има логика, все пак ресторантите страдат от ограниченията покрай КОВИД и трябва да бъдат компенсирани.

1

Анонимен

преди 4 месеца

ВОЖДА НА ПРОСТАЦИТЕ СИ УРЕЖДА ШАЙКАТА ВЪПРЕКИ СТРАДАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕДНОСТ.