18

бай Тошо

преди 5 месеца

Веднага да ги преименуват на Средец и Витоша.

17

маалата

преди 5 месеца

На Коча шъ му го накочат така, че очите му ще се оцъклят!!! "Султанъ" е побеснял и иска кожата на Коча! Наказанието на Коча ще се превърне в пример за всички останали бабаити!!!

16

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 15Ами къде беше съдията , че позволи на целия щаб на *** да навлезе на терена,преди мача да е свършил. Ако се беше намесил и не позволил това, самите играчи от лудогорието нямаше да пребият своя пом. тренер в радостта си. Това дали е описал делегата -наблюдател.

15

Анонимен

преди 5 месеца

хаха баш бабаит ***

14

АлБънди

преди 5 месеца

До Анонимен 15Българско футболно първенство няма заради Перукан, Домуса,бат ти Венци и Цъката - все бай Ганъовци в Изпълкома. Видяхме ги години наред как управляват и дебелеят. А, пък туй дето е станало в Турция трябваше отдавна да се е случило на шуменския тапир Драгото и ментора му Кучев.

13

Така

преди 5 месеца

Поеми вината, Ердоган, ти управляваш Турция, такъв морал и климат си й създал. Не е чудно, след като отново открадна изборите от демократичните си опоненти. Аман от диктатори.

12

Така

преди 5 месеца

Ердоган ги докара до полуда. Всеки диктатор прави така.

11

славянин

преди 5 месеца

Няма разлика между татари , турци и индииско малцинство !

10

Анонимен

преди 5 месеца

Ударил го един път, а па тия *** го изкараха групов побой.Футболът не е балет за нежни душици.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Извинете ама в тая селска игра футбол има ли случай да няма някой пребит,убит,наръган нещо да не е разрушено,запалено взривено някакви клошари да не се бият по време и след мачът ?Мина времето когато футболът беше хубав спорт.Вижте и самите футболисти.Дела за изнасилване побойща тук таме някой перач на пари останалото цветнокожи "богове" с комтракти от по милиард годишно женени за простипутки.Мразя футбол

8

Дон Кикот

преди 5 месеца

И на село коча като се ядоса прави глупости.

7

Тук е СЪЩОТО

преди 5 месеца

Баща ми познаваше страничен съдия,който свирешшше 90те години.Та той споделил как Г.Ганчев наритал един съдия в тунела на стадиона.Литекс бяха за изгонване от тогавашната А група.Отишъл ГГ при Иван Славков Батето с 10000$(бяха много пари) а Батето казал-Не ги искам,но има едно обещаващо момче гимнастик-ще му плащаш треньора и издръжката.И на ГГ не само му се размина ами след години завзе базата и клуба на цска.

6

Нане

преди 5 месеца

Обачи па са го бивнали качествено съдията... ===))) комшиите са номер 1 прецедент във футбола...

5

Обективен

преди 5 месеца

Варвари са били и варвари ще си останат!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Същото трябва да се случи и на Боби Михайлов.

3

:)

преди 5 месеца

Преди месец някъде президента на Фенерите предупреди съдиите, понеже правят много грешки тяхната публика да бие съдиите, където ги видят. Той предизвика това, понеже от 8-10 години фенерите не могат да станат шампиони. Има VAR, ама тъпите съдии не гледат, яко черно тото...

2

насилието не е

преди 5 месеца

феърплаи . навремето жоро илиев биеше рефери , футболисти . другите псуват , заканват се . в корана е забранено . затова мач по натам . там печелят пари , а това е бизнес . и там на телефона един казва колко да завърши срещата . хахаха черното тото

1

Анонимен

преди 5 месеца

Евала на комшията след всичко това съдиите там вече няма да се правят на недосегаеми. Във всяко първенство има по един, двама съдии за масаж.