14

Пациент на Хинков

преди 4 месеца

С лъжеца Хинков какви реформа ще правите?Искат се честни държавници !Много добре централизирайте поръчките с цел по-ниска цена за крайния клиент,за касата ,НО как ще гарантирате бързина? Прозрачност?Защо директорите на болници сега се назначават от министъра?Нима докторите работещи във всяка болница не заслужават доверие сами да подберат най-умните и най-способни ръководители измежду тях?

13

Анонимен

преди 5 месеца

Тук в държава която е раззвита няма да казвам коя , един крем който го има в българия и се произвежда в българия струва 4лв и пише , произведено в българия а в българия съ ия крем се продава съ9,60 ? Къде е разликата нека попитаме ? Защо продукт който се произвежва в се продава на двойна цена, а в другите държави цената е която трябва да бъде по стандарт ! Защото сме милионери !

12

Анонимен

преди 5 месеца

До 2009 имаше много кланове на мафията, но след това кланът ГЕРБ ги елиминира като конкуренция. За 12 години управление на ГЕРБ, само кланът ГЕРБ просперира, а останалите са обезсилени и бизнесите им са присвоени от клана ГЕРБ.

11

я

преди 5 месеца

Г-н Събрутев, проверете си пак примера. Явно не сте участвал в ЗОП и не са Ви ясни нещата. Зависи от мерната единица. Ако в цитираният от Вас казус лекарство заменим с Аналгин ето какво се получава:Болница 1 купува Аналгин на брой. Цената му е 0,14лв.Болница 2 купува Аналгин на опаковка. Тя включва 20 броя Аналгин. И така по простото правило 20броя х 0,14 лв е равно на 2,80 лв.Сега стана ли Ви ясно? Ако не е питайте учителката си от Първи клас.

10

Иван

преди 5 месеца

Всеки един "бизнес" в България е запазена територия за мафията. Нищо ново под слънцето. Такива са ни всичките "бизнесмени".

9

Анонимен

преди 5 месеца

С лекарства за 0,14 лв. ли ликуват онкоболните в някои болници,а в други с лекарства за 2,40 лв,че обвързва лекарсъвата за онкоболни в различните болници където се провеждали търгове с тези цени с пъти разлика за еднакви лекарства за лекуване,но в болниците не се продават и купуват лекарства,те само се изписват за лечение по време на пребиваването за лечение на пациентите,а се продават-купуват в аптеките за домашно лечение по рецепта,тъй че турговете на борсите,а не по места като ваксините Ковид

8

Исус Йосифов

преди 5 месеца

Мафията самодоволно потрива ръце отзад, отпред се вихрят заггубеняци с физиономии като на Сабрутев.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Иии.... стигаме до въпроса, който мъчи много демократите. Казал ли е Муамар Кадафи през 2009г в ООН - "Те ще ви разболяват, и лекуват". Веднага подскачат и казват, че това е лъжа. Обаче ако прочетете точно какво е казал срещу корпорациите в здравеопазването, ще видите, че точно това е имал предвид. Нашите демократи почти първо, най-напред подариха здравеопазването. Какво се случи с фармацефтичните заводи, не знам. Науката в областта на медицината съществува ли въобще в БГ или е медийни изяви

6

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

И къде е коя е тази мафия Сабрутев има ли лица доказателства осъдени ВИЖДА се че шарлатаните единствено превземат за да печелят много пари Оставка Заблуди за наивници и вече шарлатаните са в парламента а вижте държавата ни от вашето управление разрушена

5

интересно

преди 5 месеца

И има ли поне един виновен с повдигнато обвинение за това !!!

4

банани и WC хартия

преди 5 месеца

Сладки ли сабананите ?!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Сабрутев: Здравеопазването си е запазена територия за мафията.Казват си го хората, а народа после недоволен , такива били онакива били.. по честни от сегащните властоимащи не сме имали.

2

каптагон и

преди 5 месеца

фентанил без рецепти и фармахим да богатее от износа за украйна . кой за каквото да е учил . и те ще стачкуват за 40 милйона .

1

Анонимен

преди 5 месеца

И нa вaш'тa, и нa вaш'тa мaфия cъщo!