664

Гост

преди 6 месеца

Да си ходи тоя гнусен паметник, насилствено сложен там, да ми напомня как ни държаха тук като безправни роби 45 години! Ограбен живот... Три пъти ура!

663

Анонимен

преди 6 месеца

Ей че супер готин ден се оказа днес, ще махат комунистическия символ от центъра на столицата ни.

662

Анонимен

преди 6 месеца

Тьпи български управници. Продадохо българия. За стотинки, за облисване на англосакси гьзове. Руссия не сваля паметници, церкви на българия. Тя пази своя а история, а тук само истриват. Много долни има българи в българия. Забравихте че сами идвате от Русска земя.

661

Петър

преди 6 месеца

Мирчев скоро и той ще отиде в историята без да се запомни с нещо

660

Да пада до дъно

преди 6 месеца

Махай гадния цирей. Празник на истината и всички тъпкани от руските ватенки.

659

Анонимен

преди 6 месеца

Свалете сглобката и ще си върнем паметника и историята. Оставка на сглобката! Вън хърватските марионетки от България! Не искаме хора с двойно гражданство да ни управляват.

658

Честито Продадохни

преди 6 месеца

Ако не сте разбрали, ей така се изтрива история. ГЕРБ, ДПС, СДС и ПП(най - големите ***) и ДБ. Направо се подиграват с нас, българския народ. Честито продадоха ни като Зеленски си продаде народа на САЩ/НАТО. И не иска да направи избори, а Виетнам когато имаха война с САЩ си проведоха избори. После ще ми говорите, че Зеленски е добър...Европа ни подаде на Османската империя, днес ППДБ, ГЕРБ и ДПС ни продават на САЩ/НАТО! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КОИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

657

Анонимен

преди 6 месеца

До Зозо, На какво се радваш? След събарянето на подобни паметници, последва бесен нацизъм и страшен терор в Украйна, това ли ви харесва?! Да не дава Господ и у нас да се случи!

656

Е и?

преди 6 месеца

До Анонимен, Хахахаааааааа, имал "доказателства"?! А къде са ти "доказателствата"? Материални, химични анализи, физични и т.н, къде? Няма ги! Какво доказваш с голи приказки и измислици? НИЩО! Това са празни дрънканици, непокрити с никакви факти, просто от едната гола омраза към Русия и славянските държави! Или може би фалшификати, като Сребърната библия и други фалшификати? Че Хитлер е имал цяло ателие, специално за изработване на "исторически" фалшификати и отдел Гьобелсова лъжлива пропаганда

655

Анонимен

преди 6 месеца

Кой го е грижа от кога съществува думата "Европа", след като името на държавата Украйна се слага след като вече има дума Европа! :))) АХАХАХАХАХ! Господи, прибери си вересиите!

654

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименЗнаеш ли, че тогава понятие "Европа" , не е съществувало изобщо тогава, даже такава дума не е съществувала, по-късно е имало само една област "Европа", която се е намирала някъде в северните територии на днешна Полша и Русия, думата "Европа" като континент, се появява едва в късните векове и няма никаква връзка с Украйна, ама никаква.

653

Анонимен

преди 6 месеца

Чудя се, до момента сигурно 100 пъти каза няква пълна глупост и 100 пъти ти доказах, че твойте про-руски глупости издишат и нямат никакво нито логическо, нито историческо покритие! Как пък не те хвана срам поне малко и да си вземеш поука, не знам.

652

Анонимен

преди 6 месеца

"Приликата между останките в Крим и в славянските градове, столици , дори и българските е покъртителна, просто покъртително близка, да не кажа, че на някои места е еднаква!" - Да, защото пра-българите са населявали Крим! :))) Крим са васали на Цар Самуил, но това от Руското Пасолство няма да ти го кажаът. :))

651

Анонимен

преди 6 месеца

"До АнонименАма то и старото име на Черно море е руско или по-точно старославянско, произлиза от думата път!" - Как реши, че е руско име, след като руснаците взимат езика и писмеността си от нас българите? :))

650

Анонимен

преди 6 месеца

Приликата между останките в Крим и в славянските градове, столици , дори и българските е покъртителна, просто покъртително близка, да не кажа, че на някои места е еднаква!

649

Анонимен

преди 6 месеца

Не знаех, че славяните са били християни. :))) Учебниците казват, че Княз Борис се покръства и после се покръстват другите. :))) Примерно Князът на Великоморавия кани Кирил и Методий да му направят Глаголицата и те опитват да разпространят православието там. А руснаците приемат християнството от българите, тъй че за какви църкви ми говориш? :)))

648

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАма то и старото име на Черно море е руско или по-точно старославянско, произлиза от думата път!

647

Анонимен

преди 6 месеца

Защо пък да не означава "На края на морето"? Ахаааа, някое робчe иска да подари тая земя на Москалите, нищо ще Московското княжество не е съществувало когато е съществувала в началото Киевска Рус. :))

646

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименНикога не е имало немци в Крим, няма такова нещо, освен като посетители,търговци или нападатели през ПСВ и ВСВ, даже през ПСВ не са били точно немци, а австрийци! А ако видиш останките от Крим, те са някъде от около времето на Средновековните български държави и са типично славянски, устройството и плана на църквата е почти същия като на Средновековните български градове, столици, да ти покажа ли снимки на останките, за да се убедиш? И в други славянски държави се срещат, такива

645

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАми виж думата "Окраина, украина" , тя е РУСКА ДУМА, даже и у нас, като славяни, се среща подобно словосъчетание "у края"!